Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Geréb Ágnes sztori, mi történt...

Geréb Ágnes sztori, mi történt pontosan?

Figyelt kérdés

A google csak olyan írásokat ad ki, ahol nagy vonalakban írják le, én kíváncsi lennék a pontos részletekre, mert még nem hallottam róla.

Kérlek ne véleményeket írjatok, mert abból van elég már!

2014. márc. 2. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik tanárom, aki egészségügyi jogokat tanított nekünk, mesélt róla. Neki is volt némi köze az ügyhöz. Nem tudom, h mennyire igaz és h pontosan mi történt, csak azt tudom elmondani, amit nekünk is úgy mondtott.

Otthonszüléseket vezetett. Egy baba meghalt, egy másiknál pedig oxigénhiányos állapot alakult ki, ami szövődményekkel(?) járt. A 2. baba családja beperelte és ebből adódott az egész pereskedés. Szakmai hibát nem vétett(kórházban is nagy valószínűséggel ez lett volna), csupán az miatt ítélték el, mert otthonszüléseket vezetett le, miközben Magyarországon ez még illegális volt. Statisztikailag sokkal kevesebb baba halt meg Ágnes keze alatt, mint kórházi körülmények között, ugyanez idő alatt. A poén az egészben az, h mikor elítélték, rá kb 2-3 hónapra pedig legalizálták az otthonszülést :D

2014. márc. 2. 17:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont most akadt kezembe egy akkor íródott cikk, csak átfutottam, de valami olyasmi állt benne, hogy egy baba azért halt meg szülés közben, mert a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór és hiába vitték az anyát kórházba, amikor már világos volt a probléma, késő volt egy császárhoz. Geréb Ágnes azt nyilatkozta, hogy a kórházban ugyanez történt volna.... Hát nem tudom. Szerintem ilyenkor perceken múlik minden.
2014. márc. 3. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!