Lehet, hogy nem is akkor kellett volna szülnöm?
Nemèrtem...ha nincs fájàs nem nyilsz...akk nemtudod megszülni....ja és faros babàt se....
Mi a kérdès??
Nem voltak fájásaim(EZ AZ ami miatt sokszor eszembe jut a kerdes),csak összehúzódások.Nem lehet,hogy csak jósló volt és lehetett volna várni még?Lehet hogy ki tudtam volna hordani időre?Mondjuk kicsi vagyok,de a baba is kicsi volt.
Most ott vagyunk,hogy lehet,hogy éretlen idegrendszeri működése van és ezért jött elő bennem megint ez a szülés dolog.
Nagyon szupi, hogy a nevét is kiírod, kvázi becsület sértés kategória.
Nem mindegy mikkor császároznak, az a lényeg egészségesek vagytok.
Azon sirsz mert 39.heten szultel csaszarral? Itt 1-2 het megy +- ba mert nem tudni pontosan mikor fogant. De konyorgom ekkora terhessegi idonel kizart h nem lett volna kifejlodve az a gyerek!
Kepzeld 36 hetesen lettem megcsaszarozva, kereken meg egy honap volt a szulesi idopontig. Makk egeszseges kislanyom lett, igaz kicsike volt 2700g es 47cm , elmult egy eves es rengeteg mindent hamarabb csinalt mint ahogy a "nagykonyv" szerint irva van!
Feleslegesen idegesited magadat ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!