Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után tényleg mosdatnak...

Császár után tényleg mosdatnak az ápolónők? Hogyan?

Figyelt kérdés
Azokat a részeket is lemosdatják? Nem ciki ez a kismamának?
2014. márc. 2. 09:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szfvár

Engem csak elkísért a nővérke, de ott maradt, ha kértem volna a segítségét akkor segített volna. Annyi vicces volt a sztoriban, hogy én kb 80 pár kilós voltam akkor és 170 cm, jött egy kb 40 kilós 150 cm-es fiatal nővérke, hogy akkor elkísér..mondtam, hogy tök jó, mert most már azon is izgulhatok, ha dőlök nehogy ráessek, mert tuti ott halt volna szörnyen alattam :)

2014. márc. 2. 14:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk csak nnyit csinálnak, hogy ágytálat alánk rakják és csak ott lent egy ollóba fogott vattával letörölgetnek és közben kancsóból öntik a vízet. Igazi már ha lehet annak nevezni zuhanyzás majd az őrzőböl kikerülve, a szobához atartozó fürdőben volt, de ott már a kutya sem nézett ránk.
2014. márc. 2. 14:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Azokat a részeket látta a teljes műtős stáb, azok után még azon lamentál valaki, hogy húúú, az ápolónő meg ne lásson?! :) Egyébként császár után rendszeresen jön a nővér, és konkrétan megnézi, hogyan ürül a vér a mamából. Akkor a mosdatás miért lenne ciki?!

Egyébként Bp, Honvédkórház, két császár után:

altatás után 10 órával később, érzéstelenítés után 8 órával később kellett felállni, segítséggel. A nővér adta az utasítást, egyedül totyogtam a zuhanyig, a cuccomat (törölköző, tusfürdő, hálóing) ő hozta. Tusolni úgy segített, hogy elől én mosakodtam, hátul ő mosdatott (lemosta a jódot). Kihúzta a katétert is. Utána visszakísért az ágyig, ahol a bugyi, betét összerakásban is segített, aztán én pihentem, ő pedig hozta a bevásárló kocsit és abban tolta át a motyómat a szobámba először, utána engem kísért el.

Annyira kedves, profi, szakszerű volt, semmi ciki nem volt benne, jót dumáltunk, viccelődtünk közben.

2014. márc. 2. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!