Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha tudom hogy szülés után...

Ha tudom hogy szülés után úgyse tudok kakit produkálni, kérésre adnak székletlazítót?

Figyelt kérdés

Mindig problémám volt a napi széklettel, életemben nem tudtam mindennap kakilni sosem. Kiskoromban 5(!) naponta, mostanra mindenféle rostos étellel elértem hogy el tudok menni minden másnap. De kizárólag csak otthon tudok wc-zni.

Szóval borítékolhatom, hogy a kórházban nem fog menni és nem akarom hogy ezért még plusz napokat bent tartsanak. Meg egyszerűbb lenne nekem is majd a friss sebeimmel, meg mindenkinek ha másnap már sikerülne.

Tehát ha elmondom mi a helyzet, akkor adnak valami gyógyszert, vagy hagynak 3-4 napig kínlódni?

2014. márc. 1. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk mindenki kapott Stadalaxot. Én is aggódtam, a tetejébe császároztak, így még nyomni se mertem/tudtam a WC-n, de ez a bogyó megoldotta :)
2014. márc. 1. 21:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez neked probléma segíteni fognak, az biztos. Én simán szültem, és senki nem érdeklődött, hogy voltam-e már wc-n, senki nem akart hashajtót adni, szóval azért ez nem mindenhol automatikus, szóljál mindenképp, ne várd, hogy kérdezzék. Én úgy tudom császárnál fontos ez.
2014. márc. 2. 07:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én szultem, ott is megkérdezették, egy nap után h tudtam-e. Ha nem volt a válasz (kíváncsi lennék h van-e olyan ember, aki ott a korhazban, szülés után egy nappal tud produkálni), már adták is a stadalaxot (2db-ot). Azt mondták este vegyek be egyet de ha az sem indít be reggel, akkor vegyem be nyugodtan a 2.-at.

Én amúgy örültem, h adtak, mert féltem volna erolkodni a varras (gát) miatt.

2014. márc. 2. 09:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
2 db Stadalaxot kaptam. Olyan sikeres volt, hogy még itthon is hatott, csak sajna nem jutottam el a wc-ig, mert hát szülés után a záróizmok nem működnek rendesen :)
2014. márc. 2. 09:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én császáros voltam. Megmondták, hogy mindenképp produkálni kell a hazamenetel előtt, így látszik, hogy jól működik e minden odabent. akinek nem sikerült, pezsgőkúpot kapott. Én is. Hozzáteszem soha nem próbáltam ilyesmit, de tényleg úgy volt, ahogy mondták: felhelyez és 15 perc múlva minden kijön. Nincs utólagos rohangálás! Ne aggódj!
2014. márc. 2. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én glicerines kúpot kaptam a kórházban, hétfőn szültem és kedden adták, de én nem használtam mert eleve olyan vagyok hogy csak itthon tudok wc-ni.
2014. márc. 2. 14:26
 17/18 anonim ***** válasza:

szeegény 14-es, ez milyen nyomorult helyzet lehet...

Nálunk is adnak hashajtót, de talán Laevolac szirup is van. Nekem másnap sikerült.

Szóval valamit tuti adnak, ha kérsz, de készülhetsz magadnak valamivel.

2014. márc. 2. 16:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Nálunk (Zalaegerszeg) mindenki kap szülés előtt beöntést. Plusz én magam is totál kitisztultam vajúdáskor, szerintem ez a szervezet természetes előkészülete. Szülés másnapján, vagy még harmadik nap is, ugyan honnan a búsból lenne széklet?? Hiszen fel sem telik az emésztőrendszer annyi idő alatt.

Szóval osztogatják a hashajtót, amitől sok baba végigordítja a 24 órát, mert a tejen át kiválasztódik és csikarja az ő kis érzékeny bélrendszerüket.

Kétszer szültem, nem vettem be a hashajtót, és mindkétszer behazudtam hogy volt kaki.

2014. márc. 2. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!