Ha tudom hogy szülés után úgyse tudok kakit produkálni, kérésre adnak székletlazítót?
Figyelt kérdés
Mindig problémám volt a napi széklettel, életemben nem tudtam mindennap kakilni sosem. Kiskoromban 5(!) naponta, mostanra mindenféle rostos étellel elértem hogy el tudok menni minden másnap. De kizárólag csak otthon tudok wc-zni.
Szóval borítékolhatom, hogy a kórházban nem fog menni és nem akarom hogy ezért még plusz napokat bent tartsanak. Meg egyszerűbb lenne nekem is majd a friss sebeimmel, meg mindenkinek ha másnap már sikerülne.
Tehát ha elmondom mi a helyzet, akkor adnak valami gyógyszert, vagy hagynak 3-4 napig kínlódni?
2014. márc. 1. 20:38
1/18 anonim válasza:
Nekem adtak hashajtót.Egyébként ha nem megy akkor nem hagynak kinlódni, hanem kapsz beöntést.
3/18 anonim válasza:
Nekem is adtak hashajtót, nem kellett külön kérni, megkérdezték a szülés utáni napon, hogy ki kér. Egyébként nem szokták ellenőrizni, hogy valóban volt-e széklet, csak megkérdezik.
4/18 lcs válasza:
Én nagyon tudnám nekem ajánlani a Psyllium-ot, végig megszakítás nélkül lehet szedni, szülés alatt, után bármikor. Nekem hasolnó gondjaim voltak e téren, terhesség alatt sem javult :) természetgyógyász javasolta ezt a megoldást, én kapszulában szedtem (van porban is, de nekem az nem jött be az íze miatt). én vittem a kórházba is magammal, és másnap tudtam is produkálni :)
5/18 anonim válasza:
Ha jól emlékszem nálunk szülés után másnap kérdezték, hogy sikerült-e. És akinek nem, az kapott valamit. Azt nem tudom, hogy mit, mert nekem nem kellett (vagyis kedves 2., nem adnak mindenkinek hashajtót). Szerintem nem izgulj, simán adnak majd :)
6/18 A kérdező kommentje:
na az jó, akkor megnyugodtam :)
nem is az a baj, hogy ellenőrzik-e vagy nem, hanem megnyugtatna ha sikerülne, hogy rendben mennek ott a dolgok, nem történt sérülés belül ilyesmi.
2014. márc. 1. 20:48
7/18 anonim válasza:
Én azt hazudtam, hogy volt székletem, hiszen nem ellenőrzik. Vagy igen? Sőt a lázmérőt sem dugtam be rendesen, mert haza akartam menni én is. Ha baj van, úgyis visszamegy az ember, ezt szerintem lehet érezni.
8/18 anonim válasza:
Bocsi az offért, de segítsetek, hogy miért kell produkálni, ill. miért nem megy szülés után a dolog? Én külföldön szültem, és szó nem volt ilyesmiről, és a produkcióval sem volt gond. :)
9/18 anonim válasza:
Én is hazudtam, akinek nem volt széklete kapott hashajtót. Én ezt el akartam és el is kerültem. Ahogy hazajöttünk 3 nap után sikerült nyugodtan, minden gond nélkül.
10/18 anonim válasza:
Szerintem saját érdekedben ne hazudj. Nálunk nem hashajtót adtak, hanem egy lazító szirupot. Ha nem volt elég, lehetett kérni glicerines kúpot. Sose ellenőrizték, csak normálisan érdeklődtek. De a teljes megoldást az hozta, hogy hazajöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!