Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit mondtatok 2,5 év körüli...

Mit mondtatok 2,5 év körüli gyermeketeknek amikor szülni mentetek, hol lesztek 3 napig?

Figyelt kérdés
Jó tanácsokat, ötleteket várok, nem akakarom hogy érte aggódjak a kínjaim közt.... Plusz bevitte hozzátok apa a korházba?

2014. febr. 28. 01:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért kell ezt tulspilazni? Anya megy a korhazba, ott születik meg a Kisteso. 6 ev alatti gyerek a legtöbb kórházban nem mehet látogatni.
2014. febr. 28. 04:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az igazat mond meg! Nem hülye Ő csak kicsi!
2014. febr. 28. 05:39
 3/9 anonim ***** válasza:
2,5 eves mult a fiam,amikor szuletett a teso. O a Mamaval volt addig,mert a ferjem kulfoldon dolgozik. En mondtam neki,hogy ha Anya bemegy a korhazba mert a baba kibujik a pocakombol es ha jovok haza akkor a kistesoval egyutt jovunk. A fiamat beengedtek a korhazba,hogy megnezhesse a babat. Minden rendben volt a 3 nap alatt.
2014. febr. 28. 07:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Pont 2,5 éves volt a fiam, amikor a kicsi született. Végignézi, ahogy terhes vagy, nől a hasad, mégis mit kéne neki mondani. Anya megy a kórházba, ahol megszületik a tesót. Hármat/négyet kell aludni, amíg nem vagyunk itthon, utána jövünk. Volt egy "munkaneve" a kicsinek, mindig úgy emlegette, játék közben is mondogatta nemsokkal szülés előtt, hogy anya megy kórházba, születik P. Persze részleteiben nem elemeztük, mert nem érdekelte akkor. Utána igen, minden nap meglátogatott. De én érdekeltem legkevésbé. A folyosó, a kórház, a folyosói mérleg, a lépcsőház minden érdekesebb volt. Arra figyeltünk, hogy szülés után ne a kicsivel lásson egyből, hanem a baba nélkül szeretgettem meg, utána vittük be a szobába a kicsit megnézni.
2014. febr. 28. 07:25
 5/9 anonim ***** válasza:

2,5 éves volt a lányom mikor született a kistesó

Terhesség alatt mindig mondta, hogy ha kibújik játszok vele.

Azt mondtuk neki, hogy a kórházban bújik ki a Tesó és ott kell lenni pár napig mert vizsgálják hogy nem-e beteg.

Mindennap bejöttek meglátogatni

2014. febr. 28. 07:44
 6/9 anonim ***** válasza:
2,5 éves a nagy fiam 8 hetes a kicsi,megmondtuk neki,hogy anya 3 napig nem lesz mert kórházba megszületik a kis tesó,utána együtt jövünk haza...bejött ugyan látogatni,de nem engedték sajnos csak üvegfalon át megnézni a tesót,én meg nem tudtam csak egy lopott pillanatra kimenni megölelni őt...:(jól viselte a 3 napot szerintem én sokkal rosszabbul az ő hiányát!
2014. febr. 28. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is 2,5eves lesz a lanyom amikor szuletik a kistestver. Mar most probalom felkesziteni, hogy itt a pici a pocakomban, majd korhazban fog megszuletni, addig o a mamaval lesz. Viszont nem akarom, hogy behozzak, mert tudom, hogy nagyon nehezen valna el tolem, es az maradna meg benne, hogy anya a kicsivel van neki meg el kell jonnie. Ugy tervezzuk, hogy amikor jovunk haza o is jon ertunk, igy mar a korhazban lathatja a kicsit. Nem abba csoppenik bele, hogy anya otthon van egy gyerekkel, vagy nem egy gyerekkel megyek haza.
2014. febr. 28. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
2 éves és 3 hós volt a lányom, mikor született a húga. A terhesség elejétől mondogattam neki, hogy majd egy szép napon be kell mennem a kórházba egy pár napra, mert ott fog megszületni a kistesó. Bejöhet majd látogatni, stb. Igen, 1x behozta, de csak üvegajtón keresztül nézhette meg a kicsit. Ami azért gáz,mert másnap két ilyen korú gyerek rohangált a folyosón...
2014. febr. 28. 15:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves első vagy második válaszoló, tudom hogy nem hülye, csak épp egy nagyon érzdékeny korszakát éli a kislányom. Tud mindent, kb 3 hét van még, csak nem akarom hogy megrémítse a korház, nehogy azt gondolja beteg vagyok vagy ilyesmi. Még nem tudom beengedik e, vagy hogy hogy lesz. Köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 1. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!