Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hete szültem, és egy óra...

4 hete szültem, és egy óra fentlét után fáj. Miért viszket a hüvelyem?

Figyelt kérdés
Hihetetlen de azt érzem mintha fszítene belül valami, vagy elnehezülne, vagy esetleg bent lenne 3 tele tampon. Normális ez? Repedt a hüvelyfalam, és mivel nem jött ki a méhlepény altattak és kiszedték. Aggódom, lehet többet kellene pihennem de sétáltatni muszáj a babát, és nagyon fáraszt még akkor is ha csak ide oda tologatom egy helyben. Mit tegyek? Pénteken kell orvoshoz mennem, a hat hetes vizsgálatra, (a doki szabadságra megy ezért hívott be korábban.)de nem érzem magam jobban egyik nap után sem. A múlt héten még hatalmas alvadt vér jött belőlem akkora nagy volt, hogy lehet méhlepénydarab is volt. De olyan szövetes dolog. De mostanra már elmúlt a vérzésem. És a pecsételésem színe is fura, már nem is barnás, hanem inkább sárgás barna... sohase láttam ilyet.
2008. júl. 21. 21:54
 1/4 anonim ***** válasza:

szia nekem begyuladt a méhem és antibiotikumot kellett szednem de attól helyre jöttem de a dokihoz jobb lenne minél hamarabb elmenned

inkább feleslegesen menj el kétszer mint..........

2008. júl. 21. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Így van kérj holnap új idópontot és ha lehet még holnapra. Inkább menj még korábban, mint, hogy nagy baj legyen.
2008. júl. 21. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem vicc! Menj gyorsan lehetőleg még ma dokihoz. Nincs valami segítséged a háztartásba?
2008. júl. 22. 08:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem akadnék ki ennyire.

A sárgás folyás nekem is megvolt.Valószínűleg azért fáj jobban,mert a hüvelyfalad is berepedt.4 hetesen még én sem bírtam órákat gyalogolni.Egy óra után le kellett ülnöm,mert olyan volt,mintha egy görödginnye nyomná a gátizmomat.Ha elmúlt a vérzésed az jó.ráérsz péntekig vele.Néha még most is érzem a gátvágás hegét,ha többet gyalogolok,pedi már több,mint 8 hete szültem.

Ha altatásban pucoltak ki,akkor alaposan megcsinálták.Nekem rendesen levált a méhlepény,így én ébren "élveztem" az utómunkákat.

Igen,többet kellene pihenned.Anyukám mondta,hogy régen felkelni sem engedték az asszonyokat gyermekágy alatt,hiszen nem véletlenül ágy.Ha tudsz keríts segítséget.Édesanyád,anyósod,férjed szabin bárki.Nekem nem volt segítségem,de inkább elhanyagoltam a háztartást,mintsem az egészségem rovására menjen.

Én azt mondom ráérsz péntekig a dokival.

Jah,és a sárgaság attól is lehet,hogy esetleg csöpög picit a vizeleted.Ezt kegel gyakorlatokkal meg lehet szüntetni.

2008. júl. 22. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!