4 hete szültem, és egy óra fentlét után fáj. Miért viszket a hüvelyem?
szia nekem begyuladt a méhem és antibiotikumot kellett szednem de attól helyre jöttem de a dokihoz jobb lenne minél hamarabb elmenned
inkább feleslegesen menj el kétszer mint..........
Én nem akadnék ki ennyire.
A sárgás folyás nekem is megvolt.Valószínűleg azért fáj jobban,mert a hüvelyfalad is berepedt.4 hetesen még én sem bírtam órákat gyalogolni.Egy óra után le kellett ülnöm,mert olyan volt,mintha egy görödginnye nyomná a gátizmomat.Ha elmúlt a vérzésed az jó.ráérsz péntekig vele.Néha még most is érzem a gátvágás hegét,ha többet gyalogolok,pedi már több,mint 8 hete szültem.
Ha altatásban pucoltak ki,akkor alaposan megcsinálták.Nekem rendesen levált a méhlepény,így én ébren "élveztem" az utómunkákat.
Igen,többet kellene pihenned.Anyukám mondta,hogy régen felkelni sem engedték az asszonyokat gyermekágy alatt,hiszen nem véletlenül ágy.Ha tudsz keríts segítséget.Édesanyád,anyósod,férjed szabin bárki.Nekem nem volt segítségem,de inkább elhanyagoltam a háztartást,mintsem az egészségem rovására menjen.
Én azt mondom ráérsz péntekig a dokival.
Jah,és a sárgaság attól is lehet,hogy esetleg csöpög picit a vizeleted.Ezt kegel gyakorlatokkal meg lehet szüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!