Ha márc.15-re van ki írva, akkor az orvosa miért jegyezte elő márc.8-ra császárra?
Figyelt kérdés
Nem igazán értem a miértjét a dolognak, hisz ha nem indul be az adott idő pontra a szülés akkor még van "türelmi idő". Az igaz, h nincs befordul és zárt a méhszája, de ezért nem várja meg a márc. 15-öt?2014. febr. 26. 08:18
1/11 anonim 

válasza:

Programozott császárt általában 32. héten csinálnak, jelen esetben 39 körül. Nem értem, ez miért gond!?
2/11 anonim 

válasza:

Ha mindenképp császár kell akkor felesleges tovább várni, semmi gond nem lesz abból hogy pár nappal elöbb születik, teljesen érett a kinti életre ilyenkor már.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, h ezzel gond van. Csak nem értettem, h miért. Ennyi. Én 13 nappal hordtam túl a fiamat és nekem indított szülésem volt, ezért se értem, h nála miért nem várnak plussz 1 hetet?
2014. febr. 26. 08:25
5/11 anonim 

válasza:

Ha első gyerek, és a 37. héten még nincs befordulva, nagyon kicsi a valószínűsége, hogy még befordul, és nem lesz szükség császárra. Azért nem várják meg a kiírt időpontot, mert problémát jelenthet, ha esetleg beindul a szülés, és a gyerek esetleg farosan bekerül a szülőcsatornába. A vége meg mindenképpen császár lesz.
6/11 anonim 

válasza:

veszélyes lehet a babára nézve ha a szülőcsatornába kerül valamelyik testrésze, nehezitené a császárt, ezért ez nem kockáztatják.
7/11 A kérdező kommentje:
2. baba
2014. febr. 26. 08:43
8/11 anonim 

válasza:

Én nov 4-re voltam kiírva, de okt 31-én megcsászároztak farfekvés miatt. Nekem már megváltás volt a műtét. Nagyon vizesedtem és magas volt a vérnyomásom is.
9/11 anonim 

válasza:

Lehet hogy beindul a szülés, és nagyon gyorsan történnek a dolgok, nem ér be a kismama a kórházba. Nekem is harántfekvéses a babám, még van pár hete befordulni, de ha nem teszi, akkor 38 hetesen császár (szintén 2. baba) mert ha gyorsan tágulok és nem érek be a kórházba arra rámehet a baba. 37-38-39 hetesen már teljesen megérett a baba arra hogy megszülessen :)
10/11 anonim 

válasza:

Ehhez azt is tudni kellene, hogy miért lesz császár. Nekem első császár volt faros fekvés miatt, terminus utáni napon volt a császár, 2 terhességemnél ikrekkel voltam terhes és a kiírás napján császároztak meg. Ez is lehet eltérő, mert sok hlyen hallottam már, hogy ikrekkel 38. héten császátoznak, akkor ha első terhesség.Szerintem kórház és doki függő is a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!