Mit lehet érezni a szülés előtt mielőtt elfolyik a magzatvíz vagy elmegy a nyákdúgó az fáj? Példáúl a baba kevesebbett mozog, közérzet?
Szia! Nekem a nyákdugó kb. 1 héttel előbb ment el a szülésre kiírt időpontnál! A szülés előtt azt lehet érezni, hogy a derékfájás egyszere van a jóslófájással! Én pénteken kezdtem kicsit vérezgetni és erősödtek a jóslófájásaim, nem tartottak bent a kórházba, pedig a fogadott szülészorvosom szerint és én szerintem is be kellett volna feküdnöm! Vasárnap 5 perces fájásokkal nagy nehezen felvettek, de nem a vajudóba kerültem, hanem sima kórházi szobába!
Ha a derékfájás és a méhösszehúzódás vagyis a jóslófájás egyszerre jön MINTHA NAGYON NAGYON ERŐS MENSTRUÁCIÓS GÖRCSÖD LENNE és rendszeres akkor már kezdhetsz készülődni, hogy megszületik a babád! Nekem a magzatburok repedése olyan volt mintha kis áramütés lett volna és nem tudtam visszatartani a magzatvízet! Nekem inkább kicsit többet mozgott a babám és inkább lefele próbált menni, mert szerintem ő is túl akart már lenni rajta! Végül hétfőn hajnali 2 óra 20 perckor megszületett a lányom!
Ne félj, menni fog a szülés!
Egy 2 hónapos kislány anyukája
Én a nyákdugóról tudok nyilatkozni. Nekem két részletben ment el. Kocsonyás szintelen, dolog volt. És szűlés előtti nap ment el. Az egyik fele délután fél hat fele, a másik része meg este 9 körül, az egy kicsit több volt. akkor már vajúdtam... és másnap reggel 6:16kor bújt ki a kisfiam.. :)
És nekem annyira veszettül nem csökkent a baba mozgása.
Kitartás annyira nem vészes mint amennyire riogatnak. Nekem fájt nagyon és 14 órára lett, meg és mégis ezen a véleményen vagyok.
4 hetes kislegény édesanyja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!