Van olyan orvos a Margit kórházban akit NEM ajánlotok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 24. 16:59
11/14 anonim válasza:
Szerintem minden orvosnál előfordul sajnos ilyen és megértem, ha valaki emiatt nem ajánlja az orvosát, de nem mindig így van szerencsére, de nagyon sajnálom ami veletek történt. De a margitra általában azt szokták mondani, hogy jók az orvosok, ezért és saját jó tapasztalatom miatt ajánlom mindenkinek. Pedig én is egész napos vajúdás után császárrral szültem, de nem az orvos hibája, hanem minden más miatt, ami sajnos ezt eredményezte.
12/14 anonim válasza:
Tegnapi 21.56-os vagyok.
Az a baj a Margit kórházzal,ha pl. úgy születik egy pici hogy már újra kell éleszteni,mint az én kicsi lányom,nincsenek meg a megfelelő "eszközök"
Úgy értem ezt hogy 41.ik hétre született,de újra élesztették,és úgy kellett volna kezelni,mint egy koraszülöttet(tüdőérlelő,lélegeztőgép,stb).Ezt onnan tudom hogy van szerencsém ismerni egy orvost a koraszülött központban volt orvos évekig és mondta,hogy súlyos koraszülöttként kellett volna kezelni,rohammentőt hívni és elszállítani.
Nálunk nem így történt,és a műhiba biztos nálunk!
Ha ajánlhatnék kórházat az a SOTE I.számú Klinika lenne
13/14 anonim válasza:
Szörnyű még olvasni is!:-(
Elhiszem ezek után,h.még a Margitot sem ajánlod,pláne az ott dolgozó orvosokat!
14/14 anonim válasza:
Burik Zoltánt nem ajánlom én sem!! Magyar Attilához jártam terhesgondozásra úgy volt hogy nála szülök,de pont szabis volt amikor bementem szülni...és kifogtam a Burikot... megvizsgált és mondta hogy na megyünk burkot repeszteni,erre megkérdeztem(rosszat olvastam a repesztésről és ettől rettegtem) hogy fájni fog? Erre ő:" nem kell repeszteni ha nem akar,tőlem várhat reggelig is..." mondom ok....lekezelő volt szülés alatt is, a szülésznővel együtt,amikor nekötötték az EDAt, mondták hogy ráért volna a baba vagy 15 évet (21 voltam,most 22)...bunkók voltak,sértegettek,nem tudtam rendesen nyomni erre elkezdte hogy ő nem fog a bíróságra járni mert meghal a gyerek....stb stb...nagyot vágott a gátamon,erre a szülésznővel vigyorogtak hogy hehe magadhoz képest nagyot vágtál.....érzéstelenítő nélkül varrt,sziszegni mertem és rám förmedtek.....áh...soha nem szülók ott....be sem jött másnap megnézni....6,5hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!