Kedves Anyukák/Leendő anyukák! Milyen tapasztalataitok vannak a Margit Kórházban lezajlott szülésetek után?
A szulesznok, orvosok rendben voltak, nem volt problemam. A noverekbol sikerult kifognom a nem tul kedveseket, de lehet, hogy csak ugy jott ossze. En egy agyasban voltam, nem elso baba volt, igy a csecsemosokkel tul sok kommunikaciom nem volt. Egy kozepkoru holgy nagyon kedves, beszedes volt, gondolom segitokesz is lett volna, ha kerek tole valamit. Egy fiatalabb viszont rettenetesen mufurc volt, konkretan ugy is sikerult tobb bunko beszolast elngednie, hogy nem is kommunikaltunk es nem is jartam a nyakara. En szo szerint csak akkor toltam be a picit amikor muszaj volt (reggel es este vizitre), nem hagytam ott, egybol mentem erte es mivel a ferjem bejohetett a szobaba, igy a ferjem vigyazott ra amig zuhanyoztam es latogato kisergetes miatt sem kellett rajuk hagyni. Szerintem tolem lathatatlanabb es problemamentesebb szulono keves van, ennek ellenere is beszolt csak ugy spontan.
Szoval el tudom kepzelni, hogyha az elso babam lett volna es esetleg csaszaros vagyok es mondjuk naponta tizszer kerek tole segitseget/tanacsot, akkor milyen lett volna a kedve. De az is lehet h rossz napja volt...
Ajanlom a korhazat abszolut!
Szia!Barátnőm mind a két gyerekét a Szent Margitban szülte.
Teljesen meg volt vele elégedve,azt mondta szuper volt.
Bár a csecsemősöket szidta ő is,volt egy pár oda nemillő
beszólásuk.Én a kislányomat a Jánosban szültem,a másodikat
is ott fogom.Azért szültem ott,mert az orvosom az ottani szülészeten főorvos.Én a magánpraxisára jártam.Szatmári Béla a neve.Úgy gondolom remek orvos,mindenre figyel.
Ha nem magánként mész hozzá,akkor is nagyon lelkiismeretes,nem az a tipikus pénzéhes fajta.
Mindenesetre én a János szülészetével nagyon meg voltam elégedve,extrán fel volt szerelve,és a nővérek is nagyon kedvesek voltak.De én a Margitról is jókat hallottam,
bár talán negatívumként szolgál az,hogy annyira nem kedvesek.
2,5 éves kislány és 37 hetes pocaklakó anyukája
Szadovszki Anna szülésznő akit ajánlani tudok.
Ő azokkal a kismamákkal is kedves akik nem őt fogadták.
Odaadó barátságos, és vagy 28 éve itt dolgozik:))
Van viszont egy- két szülésznő aki foghegyről dob oda egy két szót, ha vizsgálatra mész és megmered kérdezni hol lehet a dokid.Van egy szőke idősebb azt felejtsd el, rém tahó.
A csecsemősök tragédia milyen bunkók. Az lenne a dolguk, hogy az anyukákat tanítsák a szoptatásra, szeretettel beszéljenek velük stb.
Ne is értem miért választották ezt a szakmát.
Úgy csinálnak mintha a szénbányában 24 órában robotolnának.
Ettől függetlenül ez az egyik legjobb kórház csak ajánlani tudom:))
Szia!
Elöször is a csecsemösöket védeném egy kicsit. 3 hete szültem a margitba,és nekem semmi bajom nem volt velük. Segitettek ha kértem valamit,többször is mutatták hogyan lehet jól szoptatni,ha látogatóm volt akkor bevihettem a picit hozzájuk,söt ök jöttek hogy anyuka jöjjön megmutatjuk hogyan kell a pici köldökét ápolni. Többnyire mind fiatal. De van egy idösebb nö,kb állig érö haja van,na azzal volt egy kis gond,az az egy bunkó,de a többi mind normális. A szülésznők és orvosok is azok,bár nekem volt fogadott orvosom. Szülésznöt nem fogadtam,de aki volt nagyon aranyos volt,végig ott volt velem,de végül császároztak. De utána is sokszor bejött hozzám. Szóval én csak ajánlom hogy oda menj szülni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!