Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Szemán György, Dr. Pócsi...

Dr. Szemán György, Dr. Pócsi Tamás vagy Dr. Spák László? (Miskolc Semmelweis)

Figyelt kérdés
Melyikőjüket választanátok? Tapasztalatokat előre is köszönöm!

#Dr. Pócsi Tamás #Dr. Spák László
2014. febr. 23. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Biztos Mindenkinek más a tapasztalata Vele - Spákkal - én nem éreztem h pénzéhes lenne...sőt nekem a magánrendelési díja felét elengedte, csak h csináljuk meg a hüvelyváladék vizsgálatot (szülés előttit)mert fontos....most járok hozzá, illetve nála szültem
2015. dec. 14. 13:56
 12/13 anonim válasza:

Mivel az a főorvos, akihez jártam korábban, sajnos már csak rendel, nem műt, így új orvos után néztem. Dr. Spák Lászlót választottam. Nem ismertem korábban, még azt sem tudtam, hogy ő az, már elsőre szimpatikus volt. Ambulanciára mentem, nem magánrendelésre, azonnal elvállalt, kedves, határozott, körültekintő, telefonon elérhető. Ráadásul endokrinológus is, ami további előny.

Dr. Szemán György: terhesambulancián volt bent egy vizit során, nagyon szimpatikusnak találtam.

Dr. Pócsi Tamás: első fiamat nála szültem, elégedett voltam vele...méhszájseb kezelését is ő végezte, annál már kevésbé voltam elégedett...volt egy kismamája, akinél nem vette észre 18 hetesen a nyitott gerincet és a vízfejűséget, pedig ő már 1989-ben az elsők között végzett ultrahangos vizsgálatot. Én azóta nem tudom ajánlom senkinek.

2017. jan. 23. 09:59
 13/13 anonim válasza:

Engem Spák csaszarozott ,utana akarhanyszor ossze futottam vele a szuleszeti osztalyon vagy liftnel mindig kerdezte hogy hogy erzem magam,baba hogy van,stb.

Csaszarnal mondta hogy gratulalok a kis tököshöz 😆 ,szoval nekem abszolut pozitiv csalodas.

2018. júl. 26. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!