Dr. Szemán György, Dr. Pócsi Tamás vagy Dr. Spák László? (Miskolc Semmelweis)
Mivel az a főorvos, akihez jártam korábban, sajnos már csak rendel, nem műt, így új orvos után néztem. Dr. Spák Lászlót választottam. Nem ismertem korábban, még azt sem tudtam, hogy ő az, már elsőre szimpatikus volt. Ambulanciára mentem, nem magánrendelésre, azonnal elvállalt, kedves, határozott, körültekintő, telefonon elérhető. Ráadásul endokrinológus is, ami további előny.
Dr. Szemán György: terhesambulancián volt bent egy vizit során, nagyon szimpatikusnak találtam.
Dr. Pócsi Tamás: első fiamat nála szültem, elégedett voltam vele...méhszájseb kezelését is ő végezte, annál már kevésbé voltam elégedett...volt egy kismamája, akinél nem vette észre 18 hetesen a nyitott gerincet és a vízfejűséget, pedig ő már 1989-ben az elsők között végzett ultrahangos vizsgálatot. Én azóta nem tudom ajánlom senkinek.
Engem Spák csaszarozott ,utana akarhanyszor ossze futottam vele a szuleszeti osztalyon vagy liftnel mindig kerdezte hogy hogy erzem magam,baba hogy van,stb.
Csaszarnal mondta hogy gratulalok a kis tököshöz 😆 ,szoval nekem abszolut pozitiv csalodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!