Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Szemán György (Miskolc,...

Dr. Szemán György (Miskolc, Semmelweis) mennyiért vállal egy szülést?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta hogy sima szülés fix 80 ezer a császár meg fix 100 ezer. Én úgy tudtam hogy nem mond tarifát, annyit kap amennyit a kismama gondol. Mindenhol azt olvastam hogy nem pénzéhes meg ilyenek. Azt hallottam hogy pesten a vizsgálat 10szeresét illik adni, de ez vidéken valamivel kevesebb. 8000 nála egy vizsgálat és a 10xese valóban 80 ezer. Tud valaki erről valamit? Szült nála valaki mostanság vagy tervezi hogy nála szül? Köszi előre is. :)
2013. szept. 17. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:

2 éve szültem nála, akkor 6 ezer volt egy vizsgálat. Mi 40 ezret adtunk neki, ugyanis csak ennyit tudtunk, ezt is csak a 6 hetes kontrollon kapta meg. Még is nagyon kedves volt vele, 2 alkalommal is bejött hozzánk mikor bent voltunk, pedig épp akkor a szabadságát töltötte. Én most 50-60 ezret adnák neki, inkább 50-et.

De én úgy tudtam, hogy nyugdíjba ment, ezért is kerestem másik orvost.

2013. szept. 17. 17:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem nem ment nyugdíjba, a volt asszisztensével beszéltem aki egy másik városban volt az asszisztense és mondtam neki hogy hozzá akarok menni még így hogy a mi városunkból elment. Én a magánrendelésére mennék miskolcra ami a bató házba van. Én nem hallottam arról hogy nyugdíjba ment volt....Egyébként az 50 ezer reálisnak tűnik.
2013. szept. 17. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát nemtudom, sztem nem ment nyugdíjba még.. Aug. 27-én szültem, amikor 26-án reggel bementem magzatvíz elfolyással, még az én dokim nem ért be, ő vizsgált, ő küldött szülőszobára!

Én bírom, ha Dr. Dudás nem lett volna, akkor ő lett volna helyette a fogadott dokim.

Én 50-60-at fogok adni Dr. Dudásnak, én nagyon bírtam, az Egész terhesség alatt is, normális volt, segítőkész. Szülésnél poénkodott, ami nekem kellett, párommal ott röhögtünk két fájás közt. :D

De Dr. Szemán is nagyon kedves volt velem, tényleg nem bunkó :)

2013. szept. 17. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nekem a férjem mondta, hogy Szemán doki azt mondta neki, hogy nyugdíjba megy jövőre, vagyis 2012-ben.
2013. szept. 17. 18:58
 5/7 A kérdező kommentje:
jövőre akkor 2014-re gondoltál? hát ha nekünk összejön mostanában a baba akkor pont jövőre fogok szülni... Itt a mi városunkban (mezőkövesden) most a Dudás Ernő van, mert ugye Szemán elment innen....Dudásnál még nem voltam nem tudom milyen mert még nemrég jött. Jövőhéten megyek éves vizsgálatra gondoltam hozzá jelentkezek be hisz helyben van és fizetni se kell. Majd elválik hogy milyen mert sajna sok rosszat is olvastam róla. Akkor ezek szerint Te meg voltál elégedve vele?
2013. szept. 17. 19:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
12 hetes kismama vagyok és hozzá járok, tehát bizton állíthatom, hogy nem ment nyugdíjba. A kövesdi SZTK-t otthagyta és most teljes állásban dolgozik a kórházban. Meg van a magánrendelése keddenként este a Batóban. 7000 ft a magánrendelésén egy alkalom. 2011-ben szültem nála. 30.000ft-ot adtunk és a 6 hetes kontrollon egy díszdobozos piát. Meg a terhességem alatt kb 5 magánrendelésen voltam. Velünk nagyon rendes volt, segítőkész, figyelmes. Jövő áprilisban is nála fog születni a babánk. :-)
2013. szept. 20. 14:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ és most mennyit fogtok neki adni? Egyébként nehéz a magánrendelésére bejutni? Sokkal hamarabb kell időpontot kérni? ha esetleg tudsz erről is valamit írd már le légyszi :) köszi szépen
2013. szept. 21. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!