Dr. Szemán György (Miskolc, Semmelweis) mennyiért vállal egy szülést?
2 éve szültem nála, akkor 6 ezer volt egy vizsgálat. Mi 40 ezret adtunk neki, ugyanis csak ennyit tudtunk, ezt is csak a 6 hetes kontrollon kapta meg. Még is nagyon kedves volt vele, 2 alkalommal is bejött hozzánk mikor bent voltunk, pedig épp akkor a szabadságát töltötte. Én most 50-60 ezret adnák neki, inkább 50-et.
De én úgy tudtam, hogy nyugdíjba ment, ezért is kerestem másik orvost.
Hát nemtudom, sztem nem ment nyugdíjba még.. Aug. 27-én szültem, amikor 26-án reggel bementem magzatvíz elfolyással, még az én dokim nem ért be, ő vizsgált, ő küldött szülőszobára!
Én bírom, ha Dr. Dudás nem lett volna, akkor ő lett volna helyette a fogadott dokim.
Én 50-60-at fogok adni Dr. Dudásnak, én nagyon bírtam, az Egész terhesség alatt is, normális volt, segítőkész. Szülésnél poénkodott, ami nekem kellett, párommal ott röhögtünk két fájás közt. :D
De Dr. Szemán is nagyon kedves volt velem, tényleg nem bunkó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!