Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A debreceni Klinikán szültem,...

A debreceni Klinikán szültem, és nem tudom, hogy hol van a gyermekszakrendelő. Hova kell menni 6 hetes kontrollra?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kéne gyerekszakrendelőbe menned. Menj a nőgyógyászhoz akinél szültél, ha a gyerekedet akarod csípőszűrésre vinni, azt a gyerekorvodsod intézi.
2008. júl. 21. 15:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha valamit nem tudsz , az unokatesóm DR SZIMA SÁNDOR gyermekorvos debrecenben..most született kisfia és biztosan szívesen válaszol,ha felkeresed.

A klinikán tudnak segíteni, ha mondod a nevét, de valóban a gyermekorvosotok dolga a beutalás ilyen vizsgálatokra, csak lehet elfelejti, figyelmeztesd.

2008. júl. 21. 16:54
 3/3 anonim ***** válasza:

A 6hetes kontroll a klinikán van, oda kell menned ahol szültél abba az épületbe, a portán megmondják merre van, de amúgy a portáltól jobbra, majd balra, ott van a tinédzser szakrendelő , s onnan meg jobbra fordulsz.

A csipőszürésre meg egy másik épületbe kell menned, oda ahova a felnőttek is járnak az ortopédiára, ide kell a házi orvostól beutaló.

2008. júl. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!