Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császároztak valakit altatással?

Császároztak valakit altatással?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni ha valakit altatással császároznak mikor lehet velem utána a pici babám???Mikor kapom meg előszőr???
2009. dec. 10. 21:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Hát igen mondtam is a dokinak hogy érzem ahogy vágja a hasam!!!Aztán egyszer csak nyekk volt!Csak annyit hallottam hogy 200-al beszélnek!Amikor magamhoz tértem csak annyit mondtam,hogy olyan mint ha a halálból jöttem volna vissza!De a doki csak annyit mondott hogy nincs semmi baj!Utána mindent éreztem ahogy varták össze a méhemet meg a hasamat!Az anyukám kint állt a mütő előtt és rohant be az össze szülésznő!!!Anyu kérdezte hogy baj van?Csak annyit mondtak hogy lehet!De a mai napig nemtudom mi volt a baj???Mert nem mondták meg!!!Ezért szeretnék altatást!
2009. dec. 11. 21:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A 2. válaszoló vagyok. Nálunk csak akkor császároznak érzéstelenítővel, ha busásan megfizeted. Mi ezt nem engedhettük meg magunknak és páran azt mondták, hogy jobb az altatással, mert olyan fura érzés érzéstelenítővel, mintha mosogatnának benned és hogy a személyzet az egyik ismerősöm esetében nagyon durva szöveget engedett meg magának, azt mondta legközelebb ő is inkább altatással kéri.

Egyébként az apunkát nálunk nem engedik be egyik fajta császárhoz sem.

2009. dec. 11. 21:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom de itt Győrbe mindenkit érzéstelenitővel császároznak!Erről még nem is hallottam:)Ez új:)A műtét előtt van valami kivizsgálas???Az altatás végett kérdezem vagy csak ugy altatnak minden nélkül???
2009. dec. 11. 22:12
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik hozzászóló vagyok... elvileg kellene kivizsgálás egy előre tervezett altatásnál. Ismerősömet most altatták egy fogászati beavatkozás miatt és elküldték vizsgálatra.(én vagyok akinek hirtelen dőlt el, hogy altatásos császár lesz)
2009. dec. 12. 13:52
 15/22 A kérdező kommentje:
Hát én csak attól félek hogy baj van a pajzsmirigyemmel!!!És akkor nem igazán jó altatni
2009. dec. 12. 23:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem császároztak altatással, mert faros volt a babám. Én már a 37. hét közepén voltam belgyógyásznál kivizsgáláson (EKG, vérnyomásmérés, kikérdeztek - gyógyszerallergia, eddigi operációk, testsúlymérés, szedek - e valamilyen gyógyszert). 38. hét elején szültem. Még jó, hogy akkor elmentem. Egyébként a császár előtt is kikérdeztek, mértek vérnyomást, de EKG nem volt.

2009. dec. 14. 11:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja és vérvételen is voltam (vérkép, cukorszint, koleszterin stb.)
2009. dec. 14. 12:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a választ ez érdekelt inkább a legjobban meg hogy mikor kapom a kezembe a babámat!!!Ugyan is nem szeretném ha kapna tápszert!!!
2009. dec. 14. 14:13
 19/22 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy tudtam segíteni.:)
2009. dec. 17. 10:03
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elvoltam a kiválasztott dokimnál akinél szülni fogok!Ugye mindenképpen császáros leszek!Megkérdeztem hogy mikor kapom meg a babámat a mütét után!Azt mondta ha minden rendbe lesz akkor már este kitesznek a rendes szobába és megkapom a picimet!!!És lányom lesz a három fiú mellé:)Repülök:)

2009. dec. 18. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!