Császároztak valakit altatással?

A 2. válaszoló vagyok. Nálunk csak akkor császároznak érzéstelenítővel, ha busásan megfizeted. Mi ezt nem engedhettük meg magunknak és páran azt mondták, hogy jobb az altatással, mert olyan fura érzés érzéstelenítővel, mintha mosogatnának benned és hogy a személyzet az egyik ismerősöm esetében nagyon durva szöveget engedett meg magának, azt mondta legközelebb ő is inkább altatással kéri.
Egyébként az apunkát nálunk nem engedik be egyik fajta császárhoz sem.

Szia!
Engem császároztak altatással, mert faros volt a babám. Én már a 37. hét közepén voltam belgyógyásznál kivizsgáláson (EKG, vérnyomásmérés, kikérdeztek - gyógyszerallergia, eddigi operációk, testsúlymérés, szedek - e valamilyen gyógyszert). 38. hét elején szültem. Még jó, hogy akkor elmentem. Egyébként a császár előtt is kikérdeztek, mértek vérnyomást, de EKG nem volt.

Sziasztok!
Elvoltam a kiválasztott dokimnál akinél szülni fogok!Ugye mindenképpen császáros leszek!Megkérdeztem hogy mikor kapom meg a babámat a mütét után!Azt mondta ha minden rendbe lesz akkor már este kitesznek a rendes szobába és megkapom a picimet!!!És lányom lesz a három fiú mellé:)Repülök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!