Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császároztak valakit altatással?

Császároztak valakit altatással?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni ha valakit altatással császároznak mikor lehet velem utána a pici babám???Mikor kapom meg előszőr???
2009. dec. 10. 21:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Aznap és másnap úgy tudom nem, csak utána. Az intenzíven legalább 24 órát kell eltönteni, és kell lennie székletnek, hogy leadjanak osztályra.
2009. dec. 10. 22:24
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Engem altatással császároztak 23:20 - kor kezdték, hajnali fél 2 - kor ébredtem először és hajnal 5 - kor odahozták megmutatani a babánkat. Aztán reggel 7kor hozták először szopizni, de mivel kicsinek született és nem tartotta jól a testhőmérsékletét (35,8 fokos is volt néha), egész nap melegítgették, aztán sűrű lett a vére, valami oldatot kapott, így este engem vittek át hozzá újra megpróbálni a szopizást - egyébként a többi anyukához akkor hozták a babákat, amikor azok már üvöltöttek az éhségtől. Másnap délután (hétfőn éjjel császároztak és szerda délután már átvittek) vittek át a megfigyelőből az újszülött osztályra, ahol már együtt lehettünk.

Neked is császár lesz? Én biztosra mentem, mert végig farral feküdt a kislányunk.

2009. dec. 10. 22:58
 3/22 A kérdező kommentje:
Igen nekem is császárom lesz!Ez lesz a 4.babám és mindet császárral szültem!Kiderült most a 4.babámnál hogy hátrahajló méhem van és olyan pici a méhszájam hogy nem is tágul!!!Ugy hogy be leszek ütemezve a császárra!Te kérted az altatást???Az előző császáromnál mindent éreztem nem hatott a gerinc érzéstelenitő és valami történt velem a mütét közbe de sajnos nem mondták meg:(Ezért akarok altatást!Volt valami kivizsgálás a mütét elótt???
2009. dec. 10. 23:09
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

De hogyan lehetséges 4 császár?Az egyik rokonom 3-at szült császárral, és azt mondták, többet nem lehetséges így szülni, és el is kötötték.

Miután felkelsz láthatod a babát.Ha minden rendben van Veletek, másnap együtt lehettek.De ez gondolom minden kórházban változhat.

Sok boldogságot kívánok Nektek!

2009. dec. 11. 09:50
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is születem 4-et császárral. Volt egy kis idő az utolsó terhesség között. 6 év. Utána saját magam kértem hogy köttessenek el. Most 6 hónapos a lányom. Hozzám másnap hozták ki amikor már teljesen magamnál voltam. Éjszakára elvitték.
2009. dec. 11. 10:13
 6/22 A kérdező kommentje:
Ez lesz a harmadik császárom!A nagy fiaim ikrek és 15 évesek:)A kisebbik most lesz 4 éves.Nekem is ez lesz az utolsó császárom!Leakarom köttetni magamat!Remélem meg is csinálják!!!Mert már több gyereket nem szeretnék erre a világra szülni!Pedig szivem szerint jöhetne még pár mert fiatal vagyok!Lehet hogy most értem meg az anyaságra igy 34 éves fejjel:)
2009. dec. 11. 10:29
 7/22 A kérdező kommentje:
Ja még annyit!!!Ti miért kértétek az altatást a gerinc helyett???
2009. dec. 11. 10:30
 8/22 anonim ***** válasza:
47%
Én azért mert, jobb könnyebb gyorsabb.
2009. dec. 11. 11:50
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is császár volt altatással, de egyiket sem én választottam. A helyzet ezt kívánta, miután a fiam arccal előre szeretett volna kijönni és megakadt. Ez a döntés 6 óra vajúdás után lett, mert hiába vártak, csak 1 ujjnyira voltam megnyílva... Délután hatkor volt az altatás, amikor kitoltak a műtőből, akkor felébresztettek, csak annyira, hogy lássák magamhoz térek-e. Aztán az intenzívre tettek, ott csak reggel tértem magamhoz. De csak délután hozták fel hozzám a fiamat.
2009. dec. 11. 17:49
 10/22 anonim ***** válasza:
63%

Bocsi az offért, de

Úristen, hogyhogy nem hatott az érzéstelenítő? Akkor mindet éreztél amikor felvágták a hasad? Szegénykém..

2009. dec. 11. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!