Fogadott orvosodnak mikor adtad oda az összeget? Még a
kórházban, vagy a 6 hetes kontollon?
Figyelt kérdés
Szívem szerint a 6 hetes kontrollon szeretném, mivel sokkal nyugisabb lenne a környezet, a saját rendelőjében, a kisbabám társaságában. :) De attól tartok, hogy úgy fogja gondolni, hogy nem adok semmit, ha már a kórházban nem adtam (nem mondott összeget).
Illik tőle előre megkérdezni, hogy mikor rendezzünk el a dolgot?
2014. febr. 22. 18:00
1/10 anonim válasza:
Én mentem varratszedés-ellenőrzésre mindkét gyereknél 1,5 hetes koruk körül. Akkor adtam oda a pénzt, a saját rendelőjében. A kórházban én sem akartam.
Én megkérdezném tőle, hogy szülés után mikor találkoznátok (varratszedés, 6 hetes kontroll, ilyenek) és utána el tudod dönteni. Ha ismered régóta, meg is kérdezheted tőle, hogy szokták.
2014. febr. 22. 18:03
2/10 anonim válasza:
Én varratszedéskor odaadtam a kórházban a szülés után 4 nappal. Egyébként a férjem akarta odaadni (felénk ez az apukák dolga), csak nem találta, mert egyszer szülőszobán volt, egyszer műtött, máskor meg pont nem volt ben. Nem cifráztam túl, mondtam, hogy köszönök mindent, fogadja hálánk jeléül és kész. Nem gondoltam, hogy ehhez nyugis környezet kellene. De meg is kérdezheted tőle, hogy hogyan szokás. Mi nem kérdeztük, mert úgy terveztük, hogy a férjem majd elintézi.
2014. febr. 22. 18:10
3/10 anonim válasza:
Nálunk az utolsó nap szokás, amikor kiszedi a varratot. A 6 hetes kontroll külön van, van aki akkor is elkéri a vizsgálati összeget, van aki megnéz pénz nélkül, de a kettő semmiképp nem keverendő.
2014. febr. 22. 18:12
4/10 anonim válasza:
Mi a szülés után rögtön odaadtuk, én így voltam nyugodt, ha már hétvégén hajnalban bejött megszüleszteni :). Rutinosan elrakta, mondjuk ő megmondta előre az összeget, szóval tiszta volt a helyzet.
2014. febr. 22. 18:26
5/10 anonim válasza:
Nálunk rohamtempóban történt a hazajövet a kórházból, mire apa odaért a borítékkal, a doki már ment rendelni, úgyhogy én megkérdeztem tőle, jó-e ha a 6 hetes kontrollon hálálom meg. Természetesen jó volt neki. Hárman voltunk a szobában szülés után, mindhárman másik orvosnál, de mindannyian a hathetesen adtuk oda a pénzt.
2014. febr. 22. 18:26
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 1,5 éve járok hozzá, szóval nem olyan régóta ismerem, de azért majd az utolsó hetekben rákérdezek nála. Egyik ismerősöm hozzá járt, és ők a 6 hetes kontrollon adták oda a borítékot.
Érdekes ez a boríték átadás dolog, én is szinte mindenhol azt hallottam, hogy az a szokás, hogy az apuka adja oda, de valamiért én szeretném. Ezen még nem is gondolkodtam, hogy miért. Mindegy, részletkérdés. Köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 22. 18:35
7/10 babóca0129 válasza:
Szia! Nekem volt fogadott szuleszno es orvos is. A szulesznonek egxutt adtuk oda a boritekot a dokinak meg en adtam oda meg mielott kiengedtek minket a korhazbol. Igaz akkor meg is vizsgalt es ott a rendeloben adtam oda.
2014. febr. 22. 19:20
8/10 anonim válasza:
A negyedik napon a kórházban,varratszedés után adtam oda,mikor a papírjaimat hozta.A kontroll is fizetős,magán rendelésre járok.Nem akartam addig várni vele amúgy sem.Nálunk nem apuka adta oda,mert ki tudja,mikor van bent a doki,és hol van éppen,hozzám meg tuti minden nap bejönn megnézni,mi van velem.
2014. febr. 22. 20:47
9/10 anonim válasza:
Én a varratszedésre terveztem, de végül az nem volt (külső varratom egy se lett), ráadásul szabadságról jött vissza az orvos a szülésre, utána rögtön ment is vissza a Balatonra, csak a kontrollon találkoztunk. Így akkor kapta, egy fénykép és néhány köszönő sor kíséretében.
2014. febr. 22. 21:56
10/10 A kérdező kommentje:
Szóval mindig adja magát a helyzet. Csak el ne felejtsem a nagy eseményáradatban... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!