Császár után az anesztesnek hogyan lehet a paraszolvenciát odaadni?
Úgy értem,mikor semmi nincs nálad,és rajtad,csak egy hálóing.Utána meglátogat,találkozunk még,és akkor?Progis császárom lesz,ezért érdekelne,hogy készüljek.
Ti adtatok másnak is pénzt,aki jelen volt a császárnál,vagy utána a kórházi ellátás alatt?Pl.ápolónők,csecsemősök?Mert azok ugye váltják egymást,és így legalább 10-15 emberrel kerülök kapcsolatba.

Nekem sürgősségi császárom volt, csak egy ctgre mentem a kórházba, de 2 óra után (beszűkült ctg miatt) toltak is a műtőbe. Így készülni nem nagyon tudtam rá, az anesztest nem is láttam többet. A Jánosban szültem, ott az anesztes épületről épületre járt, épp ahol szükség volt rá.
Szerintem az lehet a megoldás, hogy apuka úgyis a műtő előtt vár majd, legyen nála a pénz és adja oda Ő az anesztesnek, műtősnek. Mivel a műtőst később is láttuk, a férjem tudott neki pénzt adni.
Az osztályon én annak a nővérkének adtam, aki tényleg foglalkozott is velem, aki a z első felkelés előtt lemosdatott és volt egy másik aki folyton jött, hogy hívtak a PIC-ről mehetek szoptatni a babám. Mert, hogy a kisfiam odakerült születése után.
A többi nővér rám sem bagózott, így én sem foglalkoztam velük.
Csecsemősök közül is csak egynek adtam, mivel a babám nem is volt az osztályon, így csak az kapott, aki segített kimasszírozni a mellemet, mert úgy bedurrant. Ugyanez a csecsemős mutatta meg a köldökápolást is.
Szóval csak annak adj, aki tényleg foglalkozott is veletek. A férjed mindig be tudja vinni a pénzt, hogy ne kelljen magadnál tartani, ha nem akarod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!