Ti mennyit adtok, adtatok a fogadott orvosotoknak?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 18:51
1/20 anonim válasza:
nekem 30.000 Ft a terhesgondozás/5 alkalom, a szülés viszont térítésmentes és nem is fogok így adni rá ez is épp elég.
2/20 anonim válasza:
bocs, 30 e ft alkalmanként...úgy értem. És összesen ötször.
3/20 anonim válasza:
50 ezret kért annyit is kapott,de kb 0 ft-ot érdemelt a szülésre.
5/20 anonim válasza:
3-as vagyok az lemaradt,h ez 2008-ban volt.
6/20 anonim válasza:
olyan dolgokat csinált amiket nagyon nem szerettem volna,és igazából szükség sem volt rá.(kézzel tágított,kinyomta belőlem a lányom)Utóbbit konkrétan megmondta azért csinálja,hogy nem húzodjon a szülés.(Pont munkaidőben volt a szüléskor,csak mire lejárt volna a 2 óra addigra már lejárt volna neki.)
7/20 anonim válasza:
Kétszer szültem a dokimnál, mind a két alkalommal 50 000 Ft-ot kapott és csokit (imádja).
Mind a kétszer maximálisan megérdemelte. Nem mondott összeget sosem.
8/20 anonim válasza:
100 ezerért vállalta, annyit is kapott, maximálisan megérdemelte. Idén volt.
9/20 anonim válasza:
50.000 ft-ot kapott mind a két alkalommal az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!