Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt mindenképpen...

Szülés előtt mindenképpen lelassul a baba mozgása? Van akinél szülés előtt is nagyon aktív volt a bébi?

Figyelt kérdés

2014. febr. 21. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon mocorgott a szülés napján is, meg előtte is. Nem is gondoltam h aznap fog beindulni a szülés, mert én is vártam, hogy ne mozogjon annyit a kis drága :)
2014. febr. 21. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
gondolom ez leginkább attól függ hogy mekkora a baba és mekkora a méhed. Attól lassul le hogy nincs helye mozogni. De nem mindig, ha méretben el van maradva a korától akkor biztos ugyanolyan aktív mint egy 30 hetes :)
2014. febr. 21. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettő nagyon aktív volt még az utolsó nap is!
2014. febr. 21. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

40+0 napon született, 3490 g és 51 cm. Szerintem nem volt elmaradva :)

2014. febr. 21. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én babám 3500 g és 56 cm volt, tehát nem kicsi, de még a szülés napján is majd' kirúgta az oldalamat! Még amikor az EDA-t szúrták akkor is rugdosott.
2014. febr. 21. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
két gyerek, összesen 5,5 kilónyiak ugyanúgy mozogtak az utolsó napig :))
2014. febr. 21. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor ezek szerint nem kell számítanom rá,hogy lelassuljon,mert egyre aktívabb :)
2014. febr. 21. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!