Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt inkább aktív a...

Szülés előtt inkább aktív a baba, vagy akkor inkább nem mozog annyit?

Figyelt kérdés
2012. febr. 24. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Rá szoktak pihenni a születésre:) Ez sokak tapasztalata. De azért egy-egy nyugisabb nap nem jelenti mindjárt, hogy meg fogsz szülni:)
2012. febr. 24. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Olyankor általában már lapítanak :D De ha a mai napra, és az elkövetkezendő 2 napra gondolsz, hát nem lehet okosságot mondani, mert nagyon erős fronthatás van. A kinti gyerekek is megvannak fordulva: a nyugodt természetű hisztizik, a hisztis le van nyugodva.... :)
2012. febr. 24. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Azt mondják lelassulnak, hát nekem a lányom még vajúdás alatt is rugdalt.
2012. febr. 24. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
én 4 hete szültem, és vajúdás alatt is egyfolytában mocorgott. viszont az első 2 nappal előbb lecsillapodott, a második gyerkőc pedig vajúdás előtt kb fél órával. szóval változó
2012. febr. 24. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Szülés előtt nem annyira mozgékonyak.
2012. febr. 24. 23:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) nekem most inkább olyan kis nyugis. Már nagyon szeretném, ha kibújna, mert pici vagyok és már 3 kilóra mondják, ha még sokat nő akkor nem szülhetem meg simán:((( Reménykedtem, hogy a front jó hatással lesz rá és kiköszön, de még semmi érdemi jel nincs, csak jóslók... Bár még csak 38. hét végén járok.
2012. febr. 25. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom azért nem mozognak már annyira, mert ilyenkor már nagyon be vannak szorulva a méhbe. Jól megnőttek, nincs hely...
2012. febr. 28. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!