Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor megy le a súly rólunk...

Mikor megy le a súly rólunk szülés után?

Figyelt kérdés
11én szültem.3400gramm volt a baba-meg ki tudja mennyi a többi cucc ami hozzá tartozik.Totál vizes voltam végig az is lement már rólam,mégis csak 6kilo hiányzik a súlyomból,pedig aligeszek ahhoz képest,hogy mennyit ettem-sőt van,hogy tényleg alig eszek,mert nem kívánok semmit...sokszor úgy tömök magamba valamit.Mikor fog lemenni a súly.Szoptatok is..tudom nem megy hipp-hopp,de sokan azt írják neki pár napra a szülé után lemegy..
2008. júl. 21. 08:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem is tudjuk pontosan, hogy hány kilóval emgyünk szülni.Na mondom én aki még előtte áll, de pl 4 napa latt híztam most 3 kg-ot ami csak víz.Úgy nézek ki mint egy néger olyan széles lett az orrom és fel van puffadva az arcom és az újjacskáim.Hogyha ma nem állok mérlegre el se hiszem.Elvileg ugyebár csak a babával lemegy kb 6-7 kg utána pár hét alatt kiürül a felgyülemlett vérmennyiség az még 1-2 kg.Sopk nő szopiztatás alatt egy grammot sem fogy/vannak szerencséas kivételek/ viszont amint befejeződik a szoptatás akkor kiürül a nőből az anyai hormon és magától el kezd fogyni.Ilyenkor természetesen a baba is fogy hiszen a tejjel az ő szervezetébe is jutott ebből a hormopnból és mivel nem kapja tovább édeanyával eggyütt fogy.Nos ezeket tanúltam nemrég, és a nagykönyv szerint van így.Persze én ugyanúgy fel fogom tenni ezt a kérdést majd, hogyha nem szabadulok a kilóimtól mert jó, hogyha tapasztalatokat gyáűjt az ember.Most taposom a 37. hetemet és ezzel a +3 kg vízzel már 17 kg van rajtam :o(

Ki tudja hol állok meg.

Érdekes egyik barátnőm 25 kg-ot hízott és mire hazament a kórházból/4 nap/ -15kg leugrott róla/baba+egyedbek és rengeteg víz/....nahh hát ennyire különbözőek vagyunk....

2008. júl. 21. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
15 kilot szedtem fel a terhessegem alatt.Szules utan 1 het alatt lement 11 kg.A babam 15 honapos,most 2-3 kg sulyfelesleg van rajtam.
2008. júl. 23. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:
92 kg mentem szülni most 3 hónapos a babám és 22 kg ment le rólam. 75 el kezdtem a terhességet
2016. okt. 11. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!