Mennyi súly jön le rólunk ált. Szülés után? Baba, magzatvíz. Stb.
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 10:12
1/7 anonim válasza:
az attól függ, hogy mekkora a baba, mennyi a magzatvíz, mennyi a lepény súlya...
nekem 3800 g-os volt a kisfiam, és összesen egyből 8-9 kg ment le
2/7 anonim válasza:
Fiam 3400 g volt, szülés után egy héttel 11 kg-val voltam kevesebb, tehát 1 kg plusz terhesség előtthöz képest... a végén vizesedtem, az is számít...
3/7 anonim válasza:
én 8 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, 5-tel voltam kevesebb, amikor hazaértem, egy hét alatt lement a maradék 3 (aztán 11 hónap alatt feljött 10, és azóta is felfele jön, akármit csinálok, túl keveset tudok mozogni sajnos)
4/7 anonim válasza:
Én 20 kg szedtem fel :O
szülés után (baba 3500gr + magzatvíz+ méhlepény) összesen 6-7 kg ment le, a többivel azóta is harcot vívok :P
5/7 anonim válasza:
Én 9 kg-ot híztam és 10 kg-mal kevesebb voltam amikor elhagytam a kórházat. A baba 3290 gramm volt.
6/7 anonim válasza:
Szia.Én a terhesség alatt 9kg híztam,abból a szülésnél 7kg ment le,3150g és 51cm volt a kisfiam,sajna az a 2kg még mindig rajtam van:(,pedig tornázok minden nap.
9hós manó anyuja
7/7 anonim válasza:
Én 58-ról indultam,74-el mentem szülni.
A kórházból 68-al jöttem ki.Tehát mínusz 6kg.
Azóta eltelt 3hónap és még 4kg ment le...remélem a többi is lassan le fog. Minimum 58kg szeretnék újra lenni!
És a baba 4kg(3930g)volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!