Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Forduljak orvoshoz?

Forduljak orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szombaton volt 6 hete hogy szültem. 4 hátig véreztem. Most úgy néz ki, hogy szombaton megjött a menstruációm, de nem vagyok benne biztos, hogy az. Általában 4-5 napig szokott tartani és fájdalommentesen. Most 4. napja tart és kb olyan erősen mint szülés után. Lehet valami gond? Orvosnál még nem voltam kontrollon, majd gondoltam ha elmulik. Természetes ez szülés után? Vagy ez még nem is a menstruáció?
2014. febr. 17. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez menstruációnak még elég korai,de lehetséges...

Ha 4. napja tart és nem csökken,akkor én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra,lehet hogy nem húzódott még jól össze a méhed,ilyen esetben szoktak adni méhösszehúzó cseppeket.

2014. febr. 17. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez normális, ez az első menszid szülés után. Nekem az első két menszimnél ömlött belőlem a vér, szó szerint. Super tampon volt bent, plusz még tena lady betét is, ami rengeteget bír. De így is óránként kellett cserélnem a tampont is, meg a betétet is, mert tele lett 1 óra alatt. A 3. és a 4. már job volt, nem ömlött a vér annyira belőlem.
2014. febr. 17. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt az első, azt hittem elvérzek :)

És azért is sokkolt ennyire, mert nekem szülés előtt csak 3 napig tartott és épp csak vérezgettem egy kicsit, tampont nem is tudtam használni, mert egész na nem telt meg, úgy meg elég kényelmetlen leszedni...

Szülés után viszont majdnem egy hétig tartott az első pár hónapban, és napi egy betét helyett, napi 4-5 is kellett a giga fajtából. Ráadásul még fájdalmas is volt.

A 4-5 alkalommal mérséklődött, ismét fájdalommentes lett, és most, kb 2 évvel a szülés után (4. hónapban jött meg először), most megint relatíve kevés a vérzésem, nagyjából olyan, mint régen...

Úgyhogy szerintem természetes, de ha egy hét után sem múlik, mérséklődik, akkor mutasd meg magad a dokinak...

2014. febr. 17. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Az 1. szülésem után is ugyanilyen hamar megjött, de akkor ugyanúgy, mint terhesség előtt. Akkor is 4 hétig véreztem és a menstruációm is 3-4 napig tartott. Előjele volt, mert aznap nagyon szédültem, alacsony volt a vérnyomásom. Most meg semmi jele nem volt, először azt hittem, hogy barnázás, de aztán világosabb lett és nem múlt el. Tegnap estétől ömlik belőlem, óránként cserélem a betétet és nagyon fáj a hasam
2014. febr. 17. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs höemelkedésed,lázad? Ha van irány a doki azonnal de ha nem mulnak az erős görcsök azzal is elmennék. Én is ugy tudom hogy ilyenkor adnak valamit ami segiti a méh regenerálodását. Jobbulást. Ha sokáig elhúzodik ez az erős vérzés akkor is keresd fel a dokit.
2014. febr. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!