Forduljak orvoshoz?
Ez menstruációnak még elég korai,de lehetséges...
Ha 4. napja tart és nem csökken,akkor én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra,lehet hogy nem húzódott még jól össze a méhed,ilyen esetben szoktak adni méhösszehúzó cseppeket.
Nekem is ilyen volt az első, azt hittem elvérzek :)
És azért is sokkolt ennyire, mert nekem szülés előtt csak 3 napig tartott és épp csak vérezgettem egy kicsit, tampont nem is tudtam használni, mert egész na nem telt meg, úgy meg elég kényelmetlen leszedni...
Szülés után viszont majdnem egy hétig tartott az első pár hónapban, és napi egy betét helyett, napi 4-5 is kellett a giga fajtából. Ráadásul még fájdalmas is volt.
A 4-5 alkalommal mérséklődött, ismét fájdalommentes lett, és most, kb 2 évvel a szülés után (4. hónapban jött meg először), most megint relatíve kevés a vérzésem, nagyjából olyan, mint régen...
Úgyhogy szerintem természetes, de ha egy hét után sem múlik, mérséklődik, akkor mutasd meg magad a dokinak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!