Eléggé nyilal a szeméremcsontomnál, bugyivonalnál, ez még ügye nem fájás? Rendszertelenül de alig birok járni. Még csak 36+3hetes vagyok.
Figyelt kérdés
Ma délután megyünk az orvosomhoz pont,4után. Most kezdődött ez a fájdalom. Mellé egy erős már fájdalmas vizelési inger is társul,de alig birok pisilni. Mihelyt pisilek enyhül de aztán megint érzem kis idő mulva. A farokcsontom mellett is fáj ill gyomor körül. Ez josló lenne? Pakkal induljunk az orvoshoz délután?2014. febr. 17. 12:38
1/3 edit1979 válasza:
Szia! Ne pánikolj (megérzi a baba), nem lesz semmi baj. Zuhanyozz le meleg vízzel, ha azzal elmúlik akkor jósló, ha nem, akkor lehet hogy megindult, de lehet egy csúnya felfázás is. Nekem a derekam akart leszakadni a fájások során. Fáj a derekad is?
2/3 A kérdező kommentje:
Fáj pedig fekszek. de ugy lefelé sugározva a csipőcsintomig. Már enyhült azota. de megijjedtem. olyan 15-10-20 peecenként volt egy ilyen erősebb hullám. .Most megint enyhült. Reggel voltam nstn az orvos rendben találta. Aztán hazasétáltam,lehet azt nem kellett volna(30perc)
Várok picit aztán tusolok. volt már hasonlo csak nem ilyen erős,azután picit rövidült a méhnyak de zárt voltam. Na majd megnézi az orvos délután csak az a baj h másik városba megyünk.
2014. febr. 17. 12:53
3/3 A kérdező kommentje:
A buksija nyomott egy ideget! Megijjesztett.
Most is ott forgatja a fejét. És nyomja a hólyagom.
2014. febr. 17. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!