Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek milyen tünetek előzték...

Nektek milyen tünetek előzték meg a szülést, illetve éreztetek hasonlokat?

Figyelt kérdés

már egy két hete van néha jóslom,keményedésem szinte mindennap 2× 3×. Tegnap este eléggé fájt a fenekem fölött a derekam illetve a csípőm,lehet csak elfeküdtem de sehogy sem volt jo. Ahogy fordultam még rosszabb volt sőt a szem. csontomnál is nyilalt.Fájdogált a hasamalja. Most anyosom rámnézett és aztmondta harabb lessz meg az a baba. Kicsit megijjesztett az éjszaka után, hisz még csakmosttöltöttem a 36 hetet. Holnap megyek orvoshoz mindenféleképp emlitem neki az éjszakát mert a multheti görcsöléstől picit rövidült a méhnyak. Ő mondta hogy azok joslok voltak. Nstre is megyek holnap.

Addigis szerintetek ezek jelek a szülésre? Pihenek azota is, mert ha valamit elkezdek bekeményedik a hasam. Tuti az este hatása még. Nektek voltak hasonlók? Mennyi idő mulva szültetek? és ha este görcsölök illetve akkor szoktak josloim lenni akkor nagy valószínűséggel este fog beindulni a szülés is? köszi előre is.

2014. febr. 16. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én elég sokat keményedtem a vége felé, kb. a 37 héttől, jóslóm csak elvétve pár volt. Nyolc napig voltam 1 ujjnyi aztán egyszer csak hopp, minden előjel nélkül jött egy olyan fájás amiről tudtam, h ez az mert tök más volt mint a többi, és még aznap meg lett a baba.
2014. febr. 16. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja,és 39+6ra szültem, szóval simán kihúzhatod.
2014. febr. 16. 12:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi remélem megvárja hogy betöltse a 38-39 hetet
2014. febr. 16. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem jóslók hetekkel előbb is jelentkeztek, a kisfiam 38+6 hétre született. 35 hetesen is már olyan keményedéseim voltak, hogy olyankor mozdulni is alig bírtam. Nem fájt, de nem is tudom megmagyarázni azt az érzést.. Szóval csak azt szeretném az egésszel mondani, hogy a jóslókból nem tudsz biztos következtetést levonni arra vonatkozóan, hogy mikor indul meg a szülés. Nekem a magzatvíz távozásával kezdődött a szülésem, reggel 5kor. De fájások nem jöttek, így fél9kor oxyt kaptam és 10:45kor már meg is volt a fiam.
2014. febr. 17. 11:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, azóta még erősebbek a joslok, csak estefelé. Ctg tök negativ sima mint egy babapopsi. a holnapira kivancsi leszek mert a legutobbi 5napja volt és azota erősödött... De az orvosom mar szolt h mikor menjek megbeszélni h tulhordas esetén mi lesz. Szoval ő arra szamit.
2014. márc. 4. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!