Császárosok - mennyi ideig nem éreztétek a testeteket?
Figyelt kérdés
Hány óráig üti ki az érzést az érzéstelenítő?2013. nov. 13. 21:43
1/11 anonim válasza:
Nekem 3-4 óra múlva már teljesen elment a hatása.
2/11 A kérdező kommentje:
Jaj, az jó :$
Nagyon félek ettől az érzéstől (nem érzéstől), hogy bepánikolok tőle. 3-4 órára még elterelhető a figyelem, talán.
2013. nov. 13. 21:48
3/11 anonim válasza:
Nekem is annyi volt kb., de inkább 2-3. Készülj fel rá, hogy nagyon fura lesz, hogy nem érzel hastól lefelé semmit...
4/11 anonim válasza:
Akkor én csodabogár vagyok, nekem 5-6 órát is tartott. Már épp fel akartak kelteni az intenzíven, hogy menjünk mosdani, csak mondtam, hogy nem érzem a lábam, így nehéz lett volna. Lehet egy picit többet kaptam vagy asúlyomat rosszul mondtam... De tényleg fura érzés, mikor átraktak a hordágyra, furcsa idegen lábak röpködtek előttem ;)
5/11 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokáig tartott, 13:18kor született a kislányom de emlékszem hogy még este se éreztem a lábam és pont kilógott a takaró alól és elég fura volt hogy nem tudtam rárúgni a takarót :D
Mikor kiment az érzéstelenítő igazából bármit megtettem volna egy újabb adagért olyan rossz volt :D
6/11 anonim válasza:
5-6 óra után felkeltettek?
Szigorú szabály, hogy 12 órán át a fejed sem emelheted fel...
7/11 anonim válasza:
KEdves utolsó, annyiban szigorú ez a szabály, hogy kockázatot-előnyt mérlegelünk: császármetszésnél nem a posztpunkciós fejfájást akarjuk elkerülni, hanem a mélyvénás trombózist, ezért igen, lehetőleg 5-6, max. 8-10 óra után mobilizálni kell.
8/11 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy EDA-val vagy spinálissal csinálják, az utóbbi hosszabb ideig tart, mert mozgatni sem tudod a lábaidat azon kívül, hogy nem érzed, EDA-val tudod mozgatni, csak nem érzed. Engem délután 5kor császároztak és másnap vizit előtt kelhettem volna fel, de nem tudtam. Szerintem a nem érzel semmitnél 100x rosszabb az utána következő fájdalom, ezért már akkor kérj fájdalomcsillapítót, amikor kezded érezni a tested.....felesleges szenvedni.
9/11 anonim válasza:
nekem is EDA volt, és mozgathattam a fejemet. a fájdalom utána tényleg elég durva.. leszállni az ágyról úgy kb. 3 perc :) ami persze így viccesnek tűnik, de akkor nem volt az..
10/11 anonim válasza:
Nekem kb 2óra múlva elkezdett kimenni a hatása. Nálunk 8 óra után fel kell kelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!