Nektek mikor állt be a menstruációtok szülés után?
Figyelt kérdés
Még szoptatok egy hónapja megjött , régen 28 napos volt a ciklusom, most 33.napja, és még nem jött meg, remélem nem jön a tesó?2014. febr. 14. 15:33
1/13 A kérdező kommentje:
jah szoptatok még
2014. febr. 14. 15:34
2/13 anonim 

válasza:

Szülés után mikor először megjött onnantól pontosan megjött mindig, elsőnél volt egy két nap eltérés, de második szülés után napra pontosra beállt!
3/13 anonim 

válasza:

Szülés után 15 hónappal jött meg (szoptattam), azóta többé-kevésbé rendszeres.
4/13 anonim 

válasza:

Szia!Szülés után 6 hónappal jött meg először,most lesz 2 éves a lányom,még szopik,napra pontosan minden hónapban 31.napra azóta megjön.
5/13 A kérdező kommentje:
Nos akkor veszek egy tesztet. Bár lehet még nem mutatná ki . 6 hós a picim izgi helyzet .-)))))))))
2014. febr. 14. 19:46
6/13 anonim válasza:
Nekem császár után már a 4. héten megjött, azóta pontosan 28 naponként pedig kizárólag csak szoptattam 6 hós koráig.
7/13 A kérdező kommentje:
hűha.....
2014. febr. 14. 20:09
8/13 anonim válasza:
Dokim szerint az első után még idő kell h beálljon, én mondjuk 1000-ből az egy kivétel vagyok, úgyhogy nem volt ilyen várakozási élményem...de várj még 2 napot aztán csinálj egy tesztet.
9/13 A kérdező kommentje:
mert te terhes lettél kedves utolsó ujra?
2014. febr. 14. 20:16
10/13 anonim 

válasza:

Nekem tupontos 28 napos ciklusaim voltak terhesseg elott. Majdnem egy evvel a szules utan jott meg eloszor (en is szoptattam meg) es az elso 3 verzes a hosszat es a cikluskozti napok szamat illetoen is tok vegyes volt, utana allt be, de 29-31 napra. Szoval nem arra allt vissza, ami elotte volt. Igaz en fel ev mulva ujra terhes lettem, leht kesobb meg alakult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!