Az anya belehalhat a vetélésbe?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 20:15
1/6 anonim 

válasza:

Nem. Abba halhat bele, ha összeszed valami fertőzést, vagy nem ürül ki a magzat és nem megy orvoshoz.
2/6 anonim 

válasza:

Jól mondja az első. Abba halhat bele ha nem tisztul ki rendesen, nem megy orvoshoz.
3/6 anonim 

válasza:

Jól mondják az előzőek, de a vetélésbe úgy is bele halni ha annyira ömlik a kismamából a vér, barátnőm kihívta a mentőt,mert nagyon vérzett,nem akarták komolyan venni, majd kimentek, bevitték, amikor meglátta a doki,még őt cseszte le, mondta,hogy simán elvérezhetett volna, azonnal vitték a műtőbe!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. febr. 14. 16:27
5/6 anonim 

válasza:

Lehetséges.
Például előfordul, hogy a nőnek van egy bizonyos fokú véralvadási zavara amiről akár ő maga sem tud (mondjuk még sosem esett át olyan műtéten, foghúzáson stb. hogy kiderült volna). Ilyen esetben előfordulhat nagyon erős vérzés. Van, hogy egyedül csak a nagyon erős menstruáció jelzi előtte ezt a problémát, de valamiért nem foglalkoznak vele.
6/6 anonim 

válasza:

Én majdnem belehaltam. Ma egy hete történt. Ikrekkel voltam terhes és azt hittük, hogy mind a kettőt elvetéltem. 2 hétre a vetélés után volt egy uh, ott mondták, hogy bennem van még egy, két nappal későbbre akarták elvégezni a műtétet, de már aznap estefele bementem a korházba, mert nem akart elállni a vérzés. Iszonyat dőlt belőlem a vér. Két karomba egyszerre kaptam a vért, hogy pótolni tudják. Teljesen sokkot kaptam. A műtős azt mondta, hogy éppen időben kapartak ki. Szóval így bele lehet halni, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!