Lehet, hogy nem a fogadott orvosomnál fogok szülni. Ilyenkor is kell adni valamenyi apanázst? És ha igen annak is akinél szültem?

Sziasztok!
Én sem vagyok ennek a fizetésnek híve, ellenben az én fogadott orvosom (aki egyébként egy tündér, nagyon kedves) is megmondta, hogy mennyiért szokott vállalni egy szülést! És ennyi! Ha nem akar fizetni az ember, nem muszály fogadott orvosnak lennie, de ha fogadtál, akkor ne várd el, hogy ne mondjon egy összeget a szülésre, mert fog mondani! És persze igaz, hogy ez a munkája, de a mai világ sajnos ilyen!
Én, ha nem lenne ott a fogadott orvosom, neki biztos nem adnék pénzt. Akinél szülsz, neki adhatsz szerintem, mert akármennyire is elkeserítő de ez a "szokás". (Vidéken, egyik ismerősömék így jártak. Fogadott orvos 40 ezret mondott, hogy annyiért vállalja, végül nem tudott jönni. Más orvosnál szültek, neki így 20 ezret adtak)

Szia!
Én sem fogadott dokinál szültem.Nem is volt fogadott orvosom,mert nem engedhetjük meg magunknak.Alapvetően úgy álltunk a dologhoz a párommal,hogy nem adunk pénzt egy dokinak sem.Aztán beleszültem egy doki szabadság előtti utolsó ügyeletébe.Simán megtehette volna,hogy lepasszol egy másik dokinak a bent töltött három napban,de minden nap bejött hozzám,és ő szedte ki a varratokat is,pedig szabin volt.Ezért kapott egy üveg finom bort.De pénzt semmiképpen sem adtam volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!