Levegyem a varratot fedo kotest vagy sem?
Egy hete csaszaroztak (masodik), holnap 4-re megyunk vissza varratszedesre.
Megoszlottak a velemenyek mar a korhazban is a fedokotesrol. Marmint, hogy kell-e es ha igen, akkor meddig?
Volt doki, aki azt mondta, hogy ket naponta cserelni kell.
Volt, aki azt mondta, hogy max.gezlapot rakjak oda fedesre, hogy levegozzon is a vagas.
Volt, aki azt mondta, hogy vegig legyen rajta.
Nem szeretnem, ha a doki letepne a kotofedest, igy arra gondoltam, hogy levennem. Igy mar csak a varratszedest kell kibirnom.
Nalatok hogy volt ez?
Elso csaszaromnal 4.nap kivette a doki a varratot es eltem tovabb eletem.
Viszont 8.napja lesz holnap a masodik csaszarom, a varratot holnap szedik meg csak ki. Es ez van leragasztva. Ezert kerdem, hogy leszedjem a varratot fedo kotest vagy sem?
Most szedtem le. 4-re megyek varratszedesre. Raktam ra gezlapot, hogy addig se nagyon erjen hozza semmi. Bar ez kivitelezhetetlen. ;)
A hasszoritonak hala eleg szepen megy vissza a hasam, de azert minimalisan a hegre log.
Mar nagxon zavar a varrat. Nem feszul, nem eg, csak egyszeruen megorulok ettol az idegenerzettol.
Anyukam megnezte, szerencsere nem gennyes, stb. Ettol ugyanis elegge feltem, mert a korhazban ezzel riogattak minket, hogy be fog gennyesedni, mert a bor ralog a hegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!