Hagytak már bent valakinél varratot?
Szia, a belsoket persze nekem sem vettek ki. (egyebkent szinten masodik szules es holnap lesz 3 hete hogy szultem, pont mint te) Mar itthon voltunk par napja mikor kiesett belolem egy kb 2centis cerna, utana meg masnap ereztem hogy valami szur. 2 napig szenvedtem vele, rettenetesen idegesitett es ingerlekeny voltam tole hogy egyfolytaban valami ott szur. Megkertem a paromat hogy vegye mar ki nekem, de o kozolte, hogy o onnan semmit ki nem vesz. Erre en az esti furdes utan bevonultem a furdobe egy kisolloval es egy tukorrel es kiszedtem magamnak. Ha megtudod fogni a cernat az meg nem eleg, mert ugye ossze van csomozva. En egy kicsit megemeltem a csomot es az alatt nyisszantottam, utana szepen ki tudtam huzni. Megvaltas volt. Azota persze ujabb oltes tolakodik kifele, mar megtudom fogni, de meg nem szur. Nem tudom mennyi varrat lehet meg bent, de majd csak kipotyognak.
Ha nagyon zavar teged es nem tudod kiszedni magadnak, akkor menj vissza a dokidhoz.
Jo babazast!
Én 18 napja szültem. A külsőket kiszedték, de azt mondták, hogy a belsők felszívódók, majd kipotyognak. Én is láttam cérnát 1 hete, azt meghúztam és kijött. De volt egy másik is, azt is meghúztam, de az nem engedett, de aztán talán tegnapelőtt kijött magától. Most többet így szabad szemmel nem látok és nem is érzek kellemetlent, de majd kiderül.
Szerencsére nekem hamar elmúlt a fájdalom is, 5 nap után már simán tudtam ülni, előtte meg úszógumin könnyebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!