Császáros anyukák Nektek is rosszul esik, ha valaki azt mondja milyen jól jártatok, hogy császár lett? Meg milyen szerencsések vagytok?
Én az elsővel 18 órát vajúdtam, már közben kaptam katétert, mert nem tudtam pisilni. annyira fajt 3x hánytam le sugárban mindnent, 3 soki állt felettem, nyomtak a hasam, míg a masik mondta hogy nyomjak, a harmadik meg a baba fejét igazgatta, de nem jött a baba ki, végén én kértem császározzanak meg, mert Nem bírom tovább. Nekem egy megváltás volt a császár!
A másodiknál lehetett választani, egyértelműen császármetszéssel akartam szülni, mert reggel 6-ra mentem, fél óra alatt előkészítettek, fel óra alatt megvolt a császár, utánna 3 órát velem meg a párommal lehetett a baba, s majd a kórteremben is velem volt végig.
Könnyebb a császár szerintem, mert nincs a vajúdás!
A szülés nem egy könnyű, egyszerű dolog, mindegy, hogy így vagy úgy történik, mindenki megszenvedi valamennyire, és ezért sokan gondolják, hogy jobb lehet a másik verzió. Látod, te is írod, hogy milyen jó volt a nem császárosoknak. Sok hagyományosan szülő nők felhozzák a fájdalmakat, később a hetekig, hónapokig tartó inkontinenciát, gátfájdalmat, tágabb hüvelyt.
Nem érdemes sírni és kiosztogatni ezért az embereket. Tömören mondd el, hogy megélted a vajúdást, aztán a császáros műtétet is, te duplán teljesítettél. Az emberi gondolkodásmódon nem tudsz változtatni, amin pedig nem tudsz változtatni, azon nem érdemes felhúznod magad. Nyugi és sok boldogságot neked és a kisbabádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!