Szülés előjele lehetett?
Hajnalban gyomorgyorcsre ebredtem es kb.20percet ultem a wcn de sehol semmi.levert a viz,aztan pedig razott a hideg.beszelni is alig birtam.a hasam beton kemeny volt.aztan ramjott a hasmenes de nem gyenge szinten.de a gyomorgyorcs cssk nem mult el.kb.masfel ora telt el igy de a gyomrom folyamatosan gorcsolt.a vegen elaludtam.nagyon remenykedtem h ez nem a szules indulasa mert akkor milyenek lehetnek a kesobbi fajasok.nem tulzok azt hittem belepusztulok.ez lehet a szules elojele?es ez tenyleg ennyire rossz lesz?:-(
37+3km

Jajj ne ijesztgess.sztem en most benyeltem vmi jo kis gyomorrontast..de amugy ugy erzem mintha lejjebb ment volna a baba.
eddig ragaszkodtam a termesztes szuleshez.ejjel mondtam ha ez ilyen vagy rosszabb akkor sztem terden allva fogok konyorogni az orvksnak h csaszarozzon meg.(pedig nem fog:-()

de izgi:) kezd beékelődni a minikéd, de ettől még maradhat 2 hétig is akár. Amúgy ne akarj császárt, sokkal rosszabb, mint a természetes szülés. 2 gyereket szültem természetesen úton, de ha lehetne, minden nap szülnék egyet még akkor is ha úgy éreztem meghalok ott azon nyomban:) csodálatos emlék. Arra figyelj, hogy ne engedd hogy a fájdalom elvegye az eszedet, koncentrálj a babádra és minden rendben lesz.
Szép szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!