Lehet olyat, hogy én előre szólok a szülésznek, hogy császárral szeretnék szülni? Megteszi? Az mennyire fáj? Rosszabb mint a természetes szülés?
jé, tényleg, 0%-ot kaptam :D vicces
egyébként természetes modon szeretnék szülni, érzéstelenités nélkül..de majd elválik végül mi lesz, mit birok ki :)
Kar hogy nem lehet kerni egyebkent...
Itt nemetben sem sajnos:(
De halapenz, meg ehhez hasonlo nyavajak itt sincsenek.Menüt velem is kostoltattak, az apolok nagyon kedvesek. Akinel szülni fogok doki, az is(nem fogadott).
Magyarorszagon nem szültem, de sok negativ dologrol hallottam, ebböl kifolyolag nemis fogok soha :)
én is szültem mindkettővel,először császár,utána hüvelyi ..Hát én nem szülnék többé császárral,az 100%...császár után kába voltam,nem mozoghattam,létezni alig bírtam..ja és utána jött az az éktelen fejfájás,amit a legrosszabb ellenségemnek se kívánok...
A másodiknál hajnalban szültem,du. már kinn sétálgattam a családommal,igaz,h mint egy totyogós kacsa,de mentem,mert bírtam..3.napon meg már csak az üléssel volt egy kis gondom,de max egy hét után az is elmúlt..
amúgy szerintem is van az a pénz,de ehhez olyan orvos is kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!