1től 10es skálán mennyire fájt a szülésed?
Figyelt kérdés
Köszi :)2014. febr. 5. 19:08
11/18 anonim válasza:
1gyerek: akkor: 11 most 7
Második gyerek: akkor 7 most 5
Harmadik gyerek: akkor 1 most 0
12/18 anonim válasza:
2-3,egyáltalán nem volt vészes szerencsére:)elsővel csak vajúdtam,császár lett a végén..az sokkal rosszabb volt,mert ott a végére teljesen kimerültem ,arra már 5-6ot mondanék.
13/18 anonim válasza:
10-es. Már az elején oxit kaptam amitől 2-3 perces fájásaim lettek, mégsem tágultam rendesen, így ciki vagy nem, én legalább 5-6 órát végigordítottam fájások közben. Aztán kikönyökölték belőlem a gyereket.
14/18 anonim válasza:
mind a 3 gyereknél 9-10,csak nem azonos ideig volt ilyen intenzív
16/18 anonim válasza:
Dettó az volt velem minit a 13-as válaszolóval. Azt mondtam akkor, hogy soha többé gyerek akármilyen csodát is "üvöltöttem" ki magamból.
Hát most vagyok 8 hetes terhes..
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, leírom én is ahogy érzem:
1. szülés 10
2. 3
3. 3
:)
Utolsó, gratulálok!!!!
2014. febr. 7. 14:56
18/18 anonim válasza:
13. vagyok, a fiam 19 hónapos, én 27 hetes terhes :) És egyáltalán nem félek a szüléstől, az előzőnél csakis jobb lehet :) és már tudom hogy milyen díjat kapok érte :))) Még egy gyönyörűséges kisfiút! Megéri, még ha ugyanolyan fájdalmas lesz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!