Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni hematoma-ja volt...

Szülés utáni hematoma-ja volt valakinek?

Figyelt kérdés

Szülésem után miután vágtak is és repedtem is. Kb fél óráig tartott mire összevertak, borzasztóan fájt. Utána hematoma alakut ki , bevérzett az egyik varrat, amint észrevették már vittek is műteni. Mikor felébredtem meg sem tudtam mozdulni annyira fájt. Azt mondták nagyon lassan fog gyógyulni. De hogy ennyire azt nem gondoltam! Többször is visszamentem megnézetni mindig azt mondták hogy renbe van. A 6 hetes kontrollnál kiderült hogy vadhús is keletkezett a hüvelyfalon, azt mondta a dokim ha nem múlik el 1 honapon belül akkor leszedi. Ez is megtörtént 1 hete. 3 és fél hónapja szültem és még most is nagyon fáj.

Van valakinek hasonló tapasztalata az kérem ossza meg velem!

Előre is köszönöm!

2014. febr. 5. 06:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

A vadhusra(granuloma) tokeletes a vagothyl! Olvasd el! Nekem 2 nap alatt szaritotta le a vadhust!

Amugy nem tudom milyen erzesed lehet! Nem lehet ezt valahogy valamivel kenni, hogy gyorsan gyogyulj? Nagyon sajnalom! :/

2014. febr. 5. 07:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod. Miután leszedte, azt mondta a dokim Bepantennel kenjem. Ha nem gyógyul be vagy visszajön ki fogom próbálni.

Köszi :)

2014. febr. 5. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!