Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésfelkészítőre kik mehetnek?

Szülésfelkészítőre kik mehetnek?

Figyelt kérdés
Ha valaki tervezi, de még nincs útban a baba azok is elmehetnek?
2014. febr. 3. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudtommal a terhesek és párjaik.
2014. febr. 3. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt ott helyileg kellene megkérdezni a védőnőtől. Nálunk ingyenes szülésfelkészítő van, amit a védőnők szerveznek, 4 alkalom, az utolsó a szülőszoba látogatás. Ez kisváros, nem szoktak sokan lenni. Itt biztos nem zavarna senkit, ha egy nem terhes is beülne az előadásokra, inkább örülnének az érdeklődésnek.

De mindenhol másképp működik, van ahol fizetős, és akár 10 alkalmas is, és torna része is van, ami egy nem-kismamának mondjuk felesleges.

2014. febr. 4. 07:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy még felesleges.

Nem feltétlen tesz kellemes benyomást egy olyan nőre aki még nem is terhes, amikor a szülőszobán hallja az éppen vajúdó nő szenvedését...

Majd ha már terhes lesz, akkor máshogy fogja megélni az ott hallott és látott dolgokat.

2014. febr. 4. 09:53
 4/4 anonim ***** válasza:
ahol én voltam, oda szerintem simán. Mi nagyon sokan voltunk, bárki beülhetett. A szülőszoba látogatás meg választható volt, nem is ment megnézni mindnenki
2014. febr. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!