Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Járt/jár valaki szülésfelkészí...

Járt/jár valaki szülésfelkészítőre az István kórházba?

Figyelt kérdés

Én szeretnék menni, fel is hívtam őket, de nem volt valami kedves az éppen aktuális nővérke... Annyit mondott, hogy minden szerdán van 3tól a kórház kultúrtermében. Ha nem kérdezek rá, azt sem mondta volna, hogy jövőhéten pl. nem lesz, mert minden hónap első szerdája szünet...

Szóval tapasztalatokat szeretnék kérni! Bejelentkezés nélkül is mehetünk amúgy?

2011. máj. 24. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, nincs bejelentkezés, érdemes kicsit előbb menni, mert rengetegen vannak, legyen hely. Mindenképp hasznos, nem csak a szülés folyamatáról van szó, hanem mindenről, hogy mire számíts a kórházban. Úgy emlékszem, másfél órát tart egy előadás, a végén lehet mindig kérdezni, utána pedig néhány párnak szülőszoba-látogatás van, az nem tudom, hogy megy, mi azon nem voltunk. Szerdán az előadás után és pénteken pedig van kismamatorna, az is ingyenes és bejelentkezés nélküli, csak kell orvosi szakvélemény, hogy járhatsz. Én nagyon szerettem.

2011. máj. 24. 17:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Kötelező egyébként részt venni rajta ahhoz, hogy apuka bent lehessen a szülésnél?
2011. máj. 24. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Senki nem kérdezi.
2011. máj. 24. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak odamész, az utolsó épület a bal oldalon. Egyszerűen leülsz egy székre, mehet a párod is. Senki nem kérdez semmit.
2011. máj. 25. 05:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. máj. 25. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!