Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol 5, hol 10 perces fajasokat...

Hol 5, hol 10 perces fajasokat erzek?

Figyelt kérdés

Kezdetnek elindult 10 perces fajasoknak. Szabalyosan 10 percenkent volt fajasom a mehemnel. Mashol semmi "bajom".

Most kb.egy oraja hol 5 percenkent faj, hol 10 percenkent. De valtozo, nem all be 5 percesre.

Raadasul nem tart sokaig a fajas, par masodperc az egesz. Maximum 10mp-ig tart.

Menet kozben erzem igazan a fajasokat, nyugalamasabb allapotban (ha megallok) szinte fel se tunik.

Most megyek haza. Ha du. 2-ig nem all be a fajas, nem lesz rendszeres, akkor varjak meg vagy induljunk a korhazba es lesz, ami lesz?

Holnapra vagyok kiirva papiron.

2014. febr. 3. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Várj míg rendszeres lesz, ez még elhúzódhat egy darabig. Vegyél egy meleg zuhanyt, ha az felerősíti, tuti szülni fogsz.
2014. febr. 3. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Oke. 2perceseknel eleg elindulni a korhazba?

Autoval, forgalomtol fuggoen kb. 15 perc mire beernenk.

2014. febr. 3. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem annak idején azt mondta a szülésznőm, akkor érdemes elindulni a kórházba, ha rendszeresen öt percenként jönnek a fájások és azok kb egy percig tartanak. (Mondjuk ez nálam nem jött be, mert mindig csak fél percig tartottak, aztán a ctg szerint csak jóslók voltak, mégis szültem.)
2014. febr. 3. 12:45
 4/6 A kérdező kommentje:

Merem, hogy hany percig tart. Eddig 30 mp volt a legtovabbi.

De meg mindig rendszertelennek tunik az egesz.

2014. febr. 3. 12:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Babázol már kérdező? :)
2014. febr. 4. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen ;)

Tegnap ejszaka 22:40-kor surgossegi csaszarral megszuletett a kislanyunk. ;)

A fajasok bealltak, csak nem erosodtek sajnos. :(

2014. febr. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!