Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Deák vagy dr. Schandl...

Dr. Deák vagy dr. Schandl (szfvár)? Érvek-ellenérvek?

Figyelt kérdés
28 hetesen kell váltanom, mert a nőgyógyászom elmegy, s nem szüleszt meg bennünket. Rájuk gondoltam, van tapasztalatotok velük kapcsolatban?
2009. dec. 6. 15:19
 1/9 anonim ***** válasza:
dr. Orosz.
2009. dec. 6. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Minden ismerősom a Schandlhoz jár, mert állítólag nagyon jó szakember.Na, így én is elmentem hozzá.Egyszer voltam nála, többé soha!Ezt most inkább nem részletezem miért.Ja, amúgy dugig volt a rendelője, időpontot is csak későre kaptam hozzá, és nagyon sokat vártam .

Mást kerestem a szüléshez.

Bocsi, Deákot nem ismerem személyesen, ezért nem is ajánlom.

2009. dec. 6. 15:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat.

gondoltam rá én is, h Schandl-nél sok a páciens, mert én is sokaktól hallottam, h oda járnak.

Orosz közül melyik? az idősebb?

Ill. ha vki Csetényi dr-ról is tudna vmi infót adni, azt is megköszönném.

2009. dec. 6. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Nagyon jó!(pasinak is:))

És még jó szakember is, a legjobb ultrahangos a kórházban!

2009. dec. 6. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:

18:04

Ja?Bocs,a Csetényi:)

Oroszból inkább az idősebb, ő is nagyon jó fej:)

2009. dec. 6. 18:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az Orosz,akkor inkább az idősebb!
2009. dec. 6. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Csetényi jó doki, de csak max a 20.hétig vállal terhesgondozást.
2009. dec. 7. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Idősebb Orosz, ha vállal.

A Deákot kerüld, én csak rosszat hallottam, illetve még azt sem, mert általában nem megy be szülésre csak a zsebét tartja és ahogy itt olvastam, előre.

2009. dec. 7. 16:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Csetényi a legdrágább a városban. Állítólag 100-as. Tényleg jó pasi, én azért is ódzkodnék tőle. Túl fiatal.

Én szakmai körökben hallottam, hogy a fehérvári kórházban a 2 legjobb doki a Schandl és az Orosz.

Deákhoz jártam 10 évig, de aztán már nagyon elszállt az agya, nem gyógyított meg, csak állandóan visszahívogatott. Őt ezért otthagytam

Én a Schandlnál szültem. Vele az a baj, hogy nem ad meg semmi elérhetőséget, szóval ha problémád van, akkor nem tudod elérni, hogy megbeszéld vele. Egyébként jó szakember, nem is drága.

Az Oroszt nem ismerem.

2012. jan. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!