Ajkán vagy Keszthelyen jobb a szülészet most? Régebben Keszthelyt dicsérték, de áll. most Ajkán jobb a szülészet!
2014. febr. 1. 15:59
1/8 anonim válasza:
Ajkáról nem tudok nyilatkozni, csak Keszthelyről. Nekem semmi gondom nem volt. Az orvosok nagyjából változatlanok, bár most van egy új női orvos, aki nem túl gyakorlott, rá nem biztos, hogy rábíznám magam, még csak kis ideje dolgozhat felügyelet nélkül.
Amúgy a gyerekágyas osztály szerintem jó. Baba-mama szobák vannak, egész nap kint lehet veled a baba. A csecsemősök változóak, elég különböző személyiségűek, de segítőkészek.
2014. febr. 1. 17:13
2/8 anonim válasza:
Szia! Én hamarosan Keszthelyen fogok szülni, ha gondolod, megírom majd milyen volt. 4 éve már szültem ott, akkor még nem volt ez a teljes rooming-in rendszer, csak 3 óránként hozták a babákat. Kíváncsi leszek, hogy most mennyivel lesz másabb. Bár én a szoptatás szempontjából mindenképp örülök annak, hogy végig ott lehet a baba.
A csecsemősök tényleg változó stílusúak, bízom benne, hogy ezzel se lesz gond.
A szülésznők mind rendesek.
Ajkán szült a barátnőm, de neki nagyon nem tetszett.
Mikorra vagy kiírva?
2014. febr. 1. 20:47
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, megköszönném ha megírnád! Ráérek bőven mert augusztusra, de nem tudom mit csinálak, ezért gondoltam hogy megkérdezem a véleményeket! Az egyik keszthelyi doki elég ellenszenves ezért gondolkoztam el! Fogadott orvosod lesz??
2014. febr. 1. 22:07
4/8 anonim válasza:
Én nem fogadtam orvost, most se, akkor se. Nagyon remélem, hogy szerencsém lesz. Melyik orvos nem szimpi?
2014. febr. 1. 22:51
5/8 A kérdező kommentje:
Csak rövidítést írok, ha nem tudod elküldöm privátba! K.Z. ! Szülésznőre gondoltam hogy fogadunk, de majd eldől!
2014. febr. 2. 12:58
6/8 anonim válasza:
Én ugyan nem keszthelyi vagyok, de K.Z. doktor úrhoz még akkor volt "szerencsém", amikor Körmenden praktizált. Én bőgve jöttem ki, nem voltam neki szimpatikus egy rossz napján, porig alázott. De több ismerősöm is szült nála, és mindenki más dicsérte, állítólag hangulatember, és ritkán van rossz kedve, de akkor tényleg nem jó összeakadni vele, de a legtöbbször nagyon rendes.
2014. febr. 3. 10:24
7/8 anonim válasza:
Szülésznőt már nem lehet csak úgy magában fogadni. Csak akkor engedik, ha fogadsz nőgyógyászt is, és azt is a 32. hétig kell, utána már elvileg nem engedi a főorvos.
2014. febr. 3. 21:10
8/8 anonim válasza:
Szia. Nem tudom mennyire számít,ami 14 éve volt, de mikor én születtem, elfelejtettek bevinni anyához etetéskor. Eleve tápszert kaptam,mivel későn vettek észre... (Ajka)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!