Melyik jobb termék a has visszahúzódásának segítésére?
Figyelt kérdés
Nem reklámnak szánom, esetleg, ha lennének tapasztalatok:) Tényleg tanácstalan vagyok, nem tudom melyiket vásároljam meg, melyik segítene jobban. A két termék:
2013. okt. 9. 07:24
1/4 anonim válasza:
Én a második típusút fogom venni, mert azt nem kell naponta mosni mint a bugyival kombináltat. Sokkal egyszerűbb, eldobható bugyihoz is felvehetem. Egyébként ismerek mindkettőhöz olyat, aki használta, mindkettő segített. Az elv ugyanaz, úgyhogy én a praktikusság alapján döntöttem.
2/4 anonim válasza:
Hát már arról is eléggé megoszlanak a vélemények, egyáltalán hasznos-e a has leszorítása, vagy éppen káros, mert ellustulnak az izmok. Plusz gondolom egyéni alkat kérdése, kinek miyen gyorsan megy a méhe vissza, mennyit hízott és pláne mennyire nyúlt ki a kötőszövet - így aztán még szerintem felmérést sem lehetne csinálni az egészről. Én nem hordtam, így nincs tapasztalatom, de a nem bugyis praktikusabbnak tűnik mosás szempontjából.
3/4 anonim válasza:
Azt az isten se húzza vissza, ha magától nem húzódik... Egy ilyen hasszorító még árthat is.
4/4 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy az első babám 4,5 kg-val született, és most januárban sem számítok kisebb babára...A bőröm, pl. anno nagyon megnyúlt. Akkor nem használtam ilyesmit, de most kipróbálom, hátha segít. Persze azért az orvos véleményét is kikérem.
2013. okt. 9. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!