Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg nem lehet bugyit...

Tényleg nem lehet bugyit használni császár után?

Figyelt kérdés
2009. dec. 6. 02:21
 1/6 anonim ***** válasza:
60%

És gondolod hogy a betéteket a szentlélek tartja a lábak között???

A szülés után legyen az császár, legyen az normál szülés addig amíg feküdni kell, ( helyi szokás de átlagban normál szülés esetén szülőszobán 2 óra+ kórteremben 4 óra szigorú fekvés majd fel kell kelni pisilni, császár esetén 24 óra fekvés mielőtt fel kell kelni ) ezidő alatt nincs fennt bugyi, csak egy jó vastag betét, mert a szülésznő és a nővérke rendszeresen ellenőrzi a vérzés mennyiségét.

Mikor eljön a felkelés és a fürdés ideje, onnantól lehet bugyit, vagy eldobható tena bugyit használni, csak császár esetén kellemetlen lehet némelyik fazon a vágás miatt. Erre a célra a legjobb az eldobható tena bugyi mert az elég hogy megtartsa a betétet, viszont nagyon puha hogy ne nyomja a sebet. Gyógyszertárban és segédezköz boltban beszerezhető.

Kétgyermekes anyuka

2009. dec. 6. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam. Tena hálós bugyit vettem, nagyon jó volt mert nem a vágásomnál volt a teteje. Hagyományos bugyit is használhatsz ha az neked kényelmes és nem a bikinivonalig ér ahol a vágás van.
2009. dec. 6. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
én is császárral szültem.az első éjjel haskötés volt rajtam,ami a betétet is tartotta,de azután a hálós bugyit használtam.
2009. dec. 6. 14:30
 4/6 A kérdező kommentje:
van már nekem is egy 4 éves kisfiam akit természetes úton szültem ! most 2 kisfiúval vagyok várandós és mind a kettő haránt fekvésű így biztos a császár ! valahol azt olvastam hogy nem lehet bugyit használni azért tettem fel a kérdést ! köszönöm a válaszokat !
2009. dec. 6. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én úgy emlékszem ez a kikötés csak a szülőszobára vonatkozott. Amikorfelkelhetsz szerintem azt veszel fel amit csak akarsz.
2009. dec. 7. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kórháza válogatja. Én szigetváron szültem, de nemhogy bugyit nem húzhattam, még betétet se tehettem be, minden alám folyt. A doki azt mondta azért, hogy lássák a vérzés erősségét.
2009. dec. 9. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!