Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz az, hogy ha 36. hét...

Igaz az, hogy ha 36. hét elött szülök akkor a Jánosba kell mennem? Pest megyei vagyok. Margit kórházhoz tartozom.

Figyelt kérdés
Egyik ismerösömtöl úgy tudom,hogy a Jânosba kell menni ha koràbban jön a kicsi.Nekem a Margitba van dokim.Volt akinek igy történt?
2014. jan. 29. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A Jánosban van PIC osztály, lehet, hogy ezért mondta az ismerősöd. A Margit kh meg a János kh-hoz tartozik. Ha idő előtt szülsz, és a babádnak szükséges, átszállíthatják a János kh.ba a PIC-re. De ezt inkább az orvosoddal beszéld meg, ő tudja rá a biztos választ.
2014. jan. 29. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Hugom a margitban szuletett 26.hetre surgossegi csaszarral,de egybol el is vittek masik korhazba(mar nem tudom melyikbe).mert a margitban nincs olyan osztaly ahol el tudtak volna latni.
2014. jan. 29. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos így van! Vagy a másik opció, amit a 2. válaszoló írt, hogy megszülsz a Margitban és a baba azonnal megy a Jánosba - ez sokkal rosszabb :(
2014. jan. 31. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!