Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben szokták a babákat...

Miben szokták a babákat hazavinni a kórházból? Nem a ruhát kérdezem!

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mi nem vettünk bébihordozót,(nem lehet kihasználni és nekem bazi nehéz lenne cipelni gyerekkel együtt) abban úgyis addig lenne még kiérünk a kocsiig, ott meg beletesszük a gyerekülésbe. Pólyában vigyük ki? Azzal együtt bele lehet rakni a gyerekülésbe?

Ez egy kicsit homályos, segítsetek, Ti hogyan csináltátok! Már nem sok van hátra szülésig, szerdára vagyok kiírva.

2008. júl. 18. 12:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utánanéztem pár oldalon a gyereküléseknek és ami nekünk van tökéletes, mivel ebbe az újszülöttet is bele lehet rakni. Nem kell "az anyósülésre ültetnem magam mellé"!
2008. júl. 18. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy az én hordozóm is iszonyat nehéz.És nem nyafogás miatt mondom de biztos vanvagy 5kiló minimum.A férjem sem szerti cipelni sokáig ,pedig csak 3.5kilos a babánk.Na de ha könnyebb lenne is és csak 2.5kilo azért így most az is 6kilo lenne és hosszu távon azért ez is súly..hátha még nő is..ezt csak az előttem írónak üzenném aki szerint nem nehéz a hordozó,de örülök neki,hogy ilyen stramm kismama aki sokáig bírja benne cipelni a babáját.Jó ,hogy vannak köztünk ilyenek is:)
2008. júl. 18. 17:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Milyen babakocsitok van? A hordozót a miénkre rá lehet rakni, ami egyébként tényleg nem nehéz.
2008. júl. 18. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Elvileg jó az az autósülés amit vettél, mert vannak olyanok amiket újszülöttkortól 18 kg-ig lehethasználni. De én utánnaolvasgattam és azt írják sok helyen, hogy az ilyenek nem biztonságosak, ha esetleg valami baj történik. Érdemes áldozni inkább több autósülésre ahogy nő a gyerek. Legalábbis én így tudom.
2008. júl. 18. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!