Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miben szokták a babákat...

Miben szokták a babákat hazavinni a kórházból? Nem a ruhát kérdezem!

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mi nem vettünk bébihordozót,(nem lehet kihasználni és nekem bazi nehéz lenne cipelni gyerekkel együtt) abban úgyis addig lenne még kiérünk a kocsiig, ott meg beletesszük a gyerekülésbe. Pólyában vigyük ki? Azzal együtt bele lehet rakni a gyerekülésbe?

Ez egy kicsit homályos, segítsetek, Ti hogyan csináltátok! Már nem sok van hátra szülésig, szerdára vagyok kiírva.

2008. júl. 18. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen érdemes hordozót venni mert az biztonságos és be lehet kötni a kocsiba. Meg már ez előírás. Ezt féléves koráig bírja használni. Mi így hoztuk haza. A pólya nem biztonságos a kocsiban. De te milyen gyerekülésra gondolsz ha nem a hordozóra?
2008. júl. 18. 12:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!!Gyerekülésbe újszülöttet hogy akarsz belerakni?? A hordozót is be tudod kötni a kocsiba, sőt, kötelező. Az újszülettet, meg x kgig csak hordozóban utazhat a baba a kocsiban. Nem értem a kérdésed.
2008. júl. 18. 12:14
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
Úristen, jó hogy már nem az anyósülésre ülteted magad mellé... Bekötve! LOL
2008. júl. 18. 12:17
 4/14 anonim ***** válasza:
Gyerekülésbe tényleg nem rakhatod, pont az újszülötteknek találták ki a hordozót. Azt is a hátsó ülésen, menetiránynak háttal kell bekötni. Más nem is biztonságos a picinek, emellett csak ebben tud kényelmesen és úgy feküdni, hogy nem terheled feleslegesen a gerincét. Amúgy nem tudom, mi az olyan bazi nehéz a hordozóban, lemértem a miénket, 2,5kg. Plusz a baba súlya. Ezt csak elbírod valahogy!
2008. júl. 18. 12:27
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én pólyába vittem le az autóig, ott meg mózeskosárba raktam! Gyerekülésbe kéne ,de nemvolt szivem belerakni a pici törékeny manót! 11 hetes babó anyukája
2008. júl. 18. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
A gyerekülés kötelező a kocsiba....
2008. júl. 18. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsi, a bébihordozó, azt akartam írni...
2008. júl. 18. 12:40
 8/14 A kérdező kommentje:
Az autós gyerekülésre gondoltam, mert azt ugyanúgy el lehet fektetni, mint ha a hordozóba raknám. (Rá van írva 0-10kg-ig menetiránnyal háttal, 9-18kg-ig menetiránnyal szemben kell betenni az ülést. Egyébként köszi a kedves válaszokat! Biztos Te nagyon felvilágosult voltál, abban a helyzetben!
2008. júl. 18. 12:51
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én életem egyik legjobb vásárának tartom a bébihordozót.Pl mikor hazajöttünk a khból nagyon nyűgös volt az oltás miatt,és hajnali háromig nem aludt.Úgy nyugodott meg,hog beleraktam a hordozóba és ringattam.Így sikerült aludnia 4 órát.Azóta is tök jó dolog,mert ha nem akar egyedül lenni,akkor nyüglődik a szobában,mikor én főzök.Csak belerakom a hordozóba,kiviszem a konyhába és ott szépen elnézeget.Látja,hogy nem vesztem el,és máris sokkal nyugodtabb.Nem egy takarítást és főzést aszisztált már végig belőle.Pólyában nem tudod belerakni az ülésbe,mert a lába között is át kell vezetni egy üvet.Úgynevezett 5 pontos biztonsági öv van ezekben.Az ülésben viszont ültetni kell,és ez megterheli nagyon a gerincét.Nem egy nagy összeg egy hordozó(a többi babaholmihoz képest).Komoly 10e Ft-ért már van noname,és ha vigyáztok rá,akkor 7-8e Ft-ért tovább is lehet rajta adni.Annyira nem nehéz.Meg künönben is,ott a férjed majd ő cipeli.Én most is simán elcipelem,pedig már 4,5 kilós a gyerek.

2008. júl. 18. 12:54
 10/14 anonim ***** válasza:
én hordozóban hoztam haza,ez kimondottan a z ő kis testük kényelmére van kialakitva.ha védőnőhöz megyünk akkor is beteszem magam mellé,menetiránynak háttal,és ebben viszem be.én szeretem használni,szerintem okos volt aki kitalálta:)
2008. júl. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!