Már szült anyukák, szülésre készülő kismamák, válaszolnátok minél többen?
Hanyadik héten szültél, hogyan (sürgősségi császár, program császár, hüvelyi), és melyik kórházban?
Mikor aludta át a gyermeked az éjszakákat?
/Tudom, nincs összefüggés, később leírom, hogy miért kérdezem./
Szia!
Remélem nem késtem el :)
40+1 hetesen sürgősségi császárral szültem.
Az éjszakát kb. 1,5 éves kora után aludta át,de inkább 2 volt,mikor már úgy aludt,ahogy a felnőttek is,és nem ébredt fel éjjel egyszer sem.Rettentő rossz alvó volt addig,volt,hogy 10x ébredt éjjel,de 5-6x minimum.
Szóval baromság,amit az a nő mond,színtisztán a gyerek jellemétől függ szerintem.
A miénk tápszeres volt ráadásul,de mivel pörgős fajta,éjjel is pörög,forog,kúszik,meg mindent csinál.Most, lassan 3 évesen már kezd erről is leszokni,és csak minden 4-5.nap "jár" körbe az ágyon.Amúgy most sincs nagy alvásigénye,este kb.11-reggel 7-ig,max. 8-ig alszik,és van,hogy napközben már egyáltalán nem.
Szörnyű fáradtak voltunk (néha még most is előfordul) emiatt 2 évig,de most újból belevágtunk,kb.egy hónap,és jön a tesó,a szülés császár lesz megint,és valószínű tápszeres lesz,nálunk a családban ez sajnos genetikai defekt sajnos.Viszont a megérzésem az,hogy ő jobb alvó lesz.Nem is olyan aktív odabent,mint az első,aki hajnali 1-5-ig volt csak csendben,plusz nap közben 10 percet összvissz.Szerintem van összefüggés eközött is.
Sziasztok!
Megmutattam neki, nagyot mosolygott, és sokat beszélgettünk még, szerencsére már nem hajlik erre a megoldásra. :)
Nem hinném, hogy van erre recept vagy módszer... Az én lányom a pocakban borzasztóan aktív volt, gyakorlatilag meg sem állt, a szülészem szerint ez is volt az oka annak, hogy 4x a zsinórba tekeredett.
Utána rettentő nyugodt volt, a kórházban is a csodájára jártak, a szülésznőm mondta is, hogy meglátjuk, hogy csendes baba lesz. :) Igaza lett.
A tápszer biztosan segített valamennyit, meg aludni is külön aludt tőlünk, de mindig van ellenpélda is, szóval totál nem tudom, min múlik. Fel kell készülni mindenre, ha gyerekről van szó! :)
MÉg egyszer köszönöm nektek, nagyon rendesek vagytok, és jól felpontozok mindenkit, még sosem csináltam olyat úgysem... :)
Szép estét lányok!
Úgy gondoltam priviben elküldhetnéd...vagy legalbb a kórházat, emelyikben dolgozik..mert még véletelenül sem szeretnék hozzá kerülni, vagy közben váltani, mert az biztos, hogy ha útközben derülne ki hgy agymenései vannak sem maradnék nála...
Természetesen értettem, hogy az ő fogadott szülésznője..
1. Kiírt napon, természetes szüléssel, Édesanyák úti klinika, Pécs. 4 hónapos kora óta alussza át az éjszakákat, most 3,5 éves.
2. 39. héten, természetes szüléssel, ugyanott, most 11 hetes, és egyszer kel enni éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!