Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szfehérváron jó nőgyógyász,...

Szfehérváron jó nőgyógyász, aki szülést is vállal?

Figyelt kérdés
Szerintetek?
2009. dec. 4. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szia

a schandl szerintem meg non jó!ő volt az orvosom,non lelkiismeretes,és érti a dolgát!3 közül a legjobb!!

2009. dec. 6. 18:10
 12/16 anonim ***** válasza:

Dr Rubliczky Levente!!!

100% ban ajánlom. Ugyan ott an rendelése mint a Batának!

HA kell elérhetőség írj privátan, vagy ha van kérdésed!

2009. dec. 6. 20:46
 13/16 anonim ***** válasza:
a schandl hangulatember, de jó orvos!
2009. dec. 6. 21:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Csetényi csak a 20.hétig vállal.De az is már a nagyon maximum...
2009. dec. 7. 09:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Dr.Illikmann László az SZTK-ban.Nagyon,de nagyon aranyos,és érti a dolgát.Én nála is szültem.
2009. dec. 7. 14:50
 16/16 anonim ***** válasza:

Idősebb Orosz, annak idején azt mondták, azért ő mert úgyis ő dönt mindenben, és a vészhelyzet van, neki nem kell senkit megkérdezni, engedélyt kérni stb. Bár sokan nem bírják a stílusát, nálunk az előbbi volt a szempont és nem bántuk meg.

Amelyik ismerősőm a Deáknál volt csak rosszat mondott róla. (a pénzt elrakta, a szülésre meg be sem ment) Rossz a híre a védőnők, orvosok körében is. Mondjuk nekem sem volt szimpatikus a 4D ultrahangon.

A Bata (bár most olvastam nem vállal) a szobatársammal és a babájával bánt el, és a pénzt ennek ellenére elrakta.

A Csetényiről is jót hallani.

2009. dec. 7. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!