Szfehérváron jó nőgyógyász, aki szülést is vállal?

Szia!
Én a Deáknál szültem. Sokan nem bírják, de nekem nem volt vele gondom. Mindenben segített, a szülésnél is minden úgy volt ahogy én szerettem volna. Sokan azt mondják róla, hogy pénz éhes. Melyik doki nem az.

Szia!
Dr. Bata Barnabás!Megtalálod a neten, ha rákeresel.Úgy láttam, hogy már itt néhány kérdésben is előfordult.
Pon

17:30-as vagyok.Bocsi, de véletlenül megnyomtam egy billentyűt, mert a két hónapos lányom itt ficánkol a kezemben.
Szóval pár nap múlva megyek hozzá.Nagyon kedves, lelkiismeretes orvos.Azokkal is alaposan foglalkozik a kórházban, akik nem is a magánbetegei.

Szia!
Én az Orosz Gábornál szültem.
Fiatal, de nagyon érti a dolgát!
Mindenre válaszol, közvetlen és Nem pénzéhes!
Ha valakit még ajánlani kell, akkor a Szakács Szilvia, akire voksolnék!

Utolsó vagyok.
A Dr. Bata Barnabás is rendes, előttem javasolták.
Nekem 4D-t csinált és nagyon közvetlen volt, mint nőgyógyász nincs tapasztalatom.
Köszi az eddigi válaszokat!
Eddig Bata dr.hoz jártam, de ő febr.tól nem szüleszt, így mást kell keresnem!! Ha egyáltalán vki még 3/4 idősen elvállal.
Várok még neveket, mert nem igazán ismerem az itteni dokikat, aki magánrendel, van Uh-ja, és szülést is vállal. Esetleg Deék dr elérhetősége?
Köszönöm

Én a Bognár Idához jártam és nála is szültem.Nagyon "szeretem" és jó doki.Ultrahangon (4D) a Csetényinél voltam az is nagyon jó fej és nagyon nagyon jó ultrahangos!!!
A Bácskait is dicsérik, de ő nem vezet szülést!!!
A Szakács Szilvinél is jártam...ő nekem nagyon durva volt,de kedves lelkiismeretes és ő is nagyon jó ultrahangos.
Kinek ki "jön be", kivel "találja meg a hangot" szerintem...
A Schandlról viszont szinte csak rossz tapasztalatokat hallottam, állítólag rengeteg a betege épp ezért nem is nagyon foglalkozik a betegekkel,másnap már nem emlékszik rád meg ilyenek....az egyik kolléganőm nála veszítette el a babáját 6 hónaposan...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!